Kangal Ziraat Odası TEB Bankası ile Harman Kart anlaşması imzaladı. Çiftçilere yönelik hizmetlerini sürdüren Kangal Ziraat Odası şimdi de Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Harman Kart anlaşması imzalayarak, 5 ay vadeye 0 komisyon ile üyelerine alışveriş imkanı sağlayacak.

Kangal Ziraat Odası şimdi de Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Harman Kart anlaşması imzalandı. Kangal Ziraat Odasında gerçekleştirilen imza töreninde protokolü Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, Karadeniz Bölge Tarım İş Kolu Sorumlusu Duygu Duru imzaladı.

Örnek anlaşmalara imza atan Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, “Yaşadığımız zorlu süreçte çiftçilerimizin taleplerine karşılık vermeye çalışıyoruz. Çiftçilerimizin nakit sıkıntısı yaşadığını biliyoruz. Yapılandırma konusunda beklentimiz var. Biz bu süreçte bankalarımızla da görüşerek çiftçilerimize uygun kredi imkanları sunmak için çaba harcıyoruz. Bu kapsamda Kangal Ziraat Odası Başkanlığı ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile arasında yapılan protokol kapsamında çiftçilerimize verilecek olan Harman Kartlarla Kangal Ziraat Odası Tarım Marketten yapılacak alışverişlerde 5 Ay 0 (sıfır) komisyon uygulanacak. Önümüzdeki süreçte de uygun fiyata yine gübre satışı yapacağız. Çiftçimiz gübresini 5 ay sıfır vade ile alabilecek. Ayrıca üyelerimize verilecek olan Harman Kartlardan sigorta ve kart ücreti alınmayacaktır” dedi.