TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım Kredi Kooperatiflerinde Sivas, Gaziantep, Malatya, Antalya ve Ankara Bölge Müdürleri değişti. Sivas Bölge Müdürü Gaziantep’e, Gaziantep Bölge Müdürü Malatya’ya, Malatya Bölge Müdürü ise Antalya’ya atandı. Sivas Bölge Müdürlüğüne Merkezden Fırat Sungur getirilirken, Antalya Bölge Müdürü Seyfettin Tosun ise görevden alındı.

ANKARA BÖLGE MÜDÜRÜ İLE DAİRE BAŞKANI YER DEĞİŞTİRDİ

Ankara Bölge Müdürü ile Merkez Birliğinde Girdi Planlama ve Tedarik Daire Başkanları yer değiştirdi. Girdi Planlama ve Tedarik Daire Başkanı Caner Çelebi, Ankara Bölge Müdürü yapılırken, Ankara Bölge Müdürü Veysel Tolga Atik de Girdi Planlama ve Tedarik Daire Başkanlığına getirildi.

Lisanslı depoculuk yönetmeliği değiştirildi! Azami depolama süresi 36 aya çıkarıldı... Lisanslı depoculuk yönetmeliği değiştirildi! Azami depolama süresi 36 aya çıkarıldı...

ANTALYA BÖLGE BİRLİĞİNDE ARAS YEM KRİZİ! GENEL MÜDÜR YARDIMCISI APAR TOPAR ANTALYA'YA GİTTİ!

Diğer yandan Antalya Bölge Birliğinde Aras Yem şirketi ile yaşanan kriz patlak verirken, Genel Müdür Yardımcısı Okan Ateş’in, patlak veren krizi çözmek için geçtiğimiz hafta Antalya’ya gittiği kaydediliyor.

İddialara göre, Antalya Bölge Birliği ile Aras Yem şirketi arasında yapılan anlaşma kapsamında Bölge Birliğinin arpaya karşılık yem aldığı, ancak son dönemde şirketten yem sevkiyatı olmamasına rağmen Bölge Birliğinden yüklü miktarda özel şirkete arpa gönderildiği ortaya çıktı. Bunun üzerine bir soruşturma başlatılırken, Aras Yem şirketinin aldığı arpa karşılığı teslim etmediği yemle ilgili gerekli ödemelerin yapılması için teminatların alındığı ifade ediliyor. Antalya Bölge Müdürü Seyfettin Tosun'un da yaşan krizden dolayı görevden alındığı belirtiliyor. Ancak personel hatasından kaynaklanan krizin faturasının Bölge Müdürüne kesilmesi tepkilere neden oldu.