Sertifikalarını almaya hak kazanan Kursiyerlere sertifikalarını Düziçi İlçe Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkan Vekili Ali Kaçıra, Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Mustafa Örel ve İŞ-KUR İl Müdürü Abdulkadir Şahin tarafından verildi.

Açılış konuşmasında Düziçi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Fevzi Soner Çerçi ; "Bakanlığımız tarafından ekonomik yatırımlar, sulama sistemleri ve alet ekipman hibe projelerinden sonra Kırsal Kalkınma Desteklerine bir yenisi daha eklenerek Genç Çiftçi Projelerine de hibe desteği uygulanmaya başlanmıştır. Bunca zaman kırsalda yaşayan insanlarımız hep sanayiye destek verildiğinden kırsalda da yatırım yapıldığında desteklenmesi gerektiğinden yakınıyordu. İşte bu proje ile köyünde üretim yapacak genç çiftçiye de destek verilmesi gündeme gelmiştir. Ben bu projenin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum, birçok genç çiftçimizin de bu projeden yararlanacağını ümit ediyorum” dedi.

Düziçi İlçe Tarım Müdürü Çerçi'nin konuşmasının ardından "Kırsal Kalkınma Destekleri Genç Çiftçi Projesinin" tanıtımı ile ilgili sunum yapıldı.