TAKİPÇİLERİMİZE ÖNEMLİ NOT: Bu haberimiz Tarım Kredi Kooperatiflerinin başvurusu üzerine Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin 14 Ağustos 2020’de verdiği hukuksuz erişim engeli kararı ile yayından kaldırılmıştı. Ancak Anayasa Mahkemesi’ne yaptığımız başvuru haklı görülerek, erişim engeli kararı ile ilgili ihlal kararı verilmiştir. AYM’nin ihlal kararı üzerine haberimiz yeniden özgürlüğüne kavuşmuştur. AYM’nin haberimizle ilgili verdiği ihlal kararı Resmi Gazete’de 7 Ocak 2022’de yayımlanmıştır. AYM’nin kararına ulaşmak için tıklayın… Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin Değişik İş Ek Kararı için tıklayın... 

Ayhan Karayama döneminde Tarım Kredi Kooperatiflerinin 20 aylık karnesi!


Çiftçiye gübre müjdesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gübredeki KDV indiriminin ardından Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulunun aldığı kararla gübre fiyatlarında yüzde 10-16,5 arasında bir indirime daha gidildiğini bildirdi. Bakan Çelik, çiftçiye Mayıs ayında yapılacak destek ödeme rakamlarını da açıkladı.

Haber için TIKLAYIN


Tarım Kredi'nin yeni sigorta şirketi 'Bereket Sigorta' oldu!

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından satın alınan Asya Emeklilik ve Işık Sigorta'nın yeni ismi 'Bereket Sigorta' oldu.

Haber için TIKLAYIN


Tarım Kredi'de VİP Personel Alımı Bürokratı İsyan Ettirdi!

Bu haber Tarım Kredi'nin başvurusu üzerine Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile erişimi engellendi.

İşte kamuoyunda büyük takdir toplayan istifa dilekçesi

Söz konusu haber için TIKLAYIN


Esrarengiz 3 milyon Euro!

Tarım Kredi Kooperatifleri, 15 Temmuz darbe girişiminden 3 gün sonra 'hayvan alımı' sözleşmesi adı altında Macaristan'daki bir firmaya hiçbir teminat almadan ve tamamen kurum mevzuatlarına aykırı bir şekilde 3 milyon Euro para gönderdi.

Söz konusu haber Tarım Kredi Kooperatiflerinin başvurusu üzerine mahkeme tarafından erişimi engellendi.


20 Bin Liralık ödüle 660 bin lira reklam!

Bu haber Tarım Kredi'nin başvurusu üzerine Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile erişimi engellendi. Haber için TIKLAYIN


Romanya'dan düşündüren besilik hayvan ithalatı!

Romanya'dan ithal edilen besilik hayvanlarda ciddi ölümlerin yaşanması gözleri bu ülkeden yapılan ithalata çevirdi. Et ve Süt Kurumu aracılığıyla Romanya'dan yapılan ithalatı geçen yıl BALTIC TURGI şirketi yaparken, bu yılki ithalatın büyük bir bölümünü de AGRO SMS firması yaptı. Bu iki firmanın ise Tarım Kredi Kooperatiflerine bağlı Tareks AŞ'nin DİLEK KFT'ye teminatsız olarak gönderdiği 3 milyon EURO'yu ödeyen firmalar olması dikkat çekiyor.

Haber için TIKLAYIN


Tarım Kredi'de çalışana tehdit gibi ek sözleşme!

Tarım Kredi'de personele öyle bir sözleşme imzalattırıldı ki, hiçbir kusuru olmasa bile çalışanlar rahat bir şekilde işten atılabilecek. Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nin tarihinde personele ilk kez imzalattırılan ek sözleşmeye göre, kurum içindeki bilgi ve belgelerin ifşa olması durumunda personelin kusuru olmasa bile sorumlu tutulacak. Ve bu personelin iş sözleşmesi bildirimsiz ve tazminatsız bir şekilde feshedilebilecek.

Haber için TIKLAYIN


Çiftçinin dev projesi mahkemelik oldu!

Tarım Kredi'nin Ankara'da bulunan ve üzerine konut, rezidans, AVM ve lüks otelin yapılması planlanan arazisi, imara açılınca mahkemelik oldu. Tarla iken 20 milyon lira değer biçilen arazi, imara açıldıktan sonra 10 kat değerlendi. Arazinin değerlenmesi ve ardından inşaat projelerinin belediyeden onayı beklendiği bir dönemde sözleşmenin konsorsiyum ortağının haberi olmadan feshedilmesi dikkat çekti.

Haber için TIKLAYIN

Mısır fiyatı yükseldi, buğday ve arpa fiyatı yatay seyretti! Güncel hububat fiyatları... Mısır fiyatı yükseldi, buğday ve arpa fiyatı yatay seyretti! Güncel hububat fiyatları...

Meçhul haber sitesinden genel müdürle ilgili şok iddia!

Meçhul bir haber sitesinde, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama'nın yakınlarını Bereket Sigorta'ya aldığı iddia edilerek kapsamlı bir isim listesi yayınlanmıştı. Bu haberimiz Tarım Kredi Kooperatiflerinin talebi üzerine Ankara 7'nci Sulh Ceza Hakimliğinin verdiği kararla erişimi engellendi.

Haber için TIKLAYIN


Çiftçiden kaçırılan ihale!

1 milyon 100 bin ortağı ile Türkiye'nin en önemli çiftçi kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, lisanslı depoculuk yatırımları kapsamında 110 milyon liralık ihale yaptı. Ancak çiftçi adına yapılan ihaleden Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü'nün bile haberi olmadı.

Haber için TIKLAYIN


B.O.M Gübre ve şok iddialar!

Gübretaş'ın Tarım Kredi Kooperatifleri üzerinden çiftçiye satacağı B.O.M isimli sıvı gübre ile ilgili gündeme gelen iddialara ilişkin haber İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği kararı ile erişimi engellendi.

Haber için TIKLAYIN