2024-2026 yıllarını kapsayan Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Hazine Faiz Destekli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin' Cumhurbaşkanlığı Kararı, Resmi Gazete’de yayınlandı.

SÜTÇÜ VE KOMBİNE SIĞIR YETİŞTİRİCİLİĞİNDE SÜBVANSİYONLU KREDİ MİKTARI 60 MİLYON LİRAYA ÇIKARILDI!

Hazine destekli sütçü ve kombine sığır yetiştiriciliğinde işletme ve yatırım kredi miktarı 60 milyon liraya çıkarılırken, yüzde 50 faiz indirimi uygulanacak.

9 KRİTERİ YERİNE GETİREN SIFIR FAİZLİ KREDİ KULLANACAK!

Sütçü ve kombine sığır yetiştiriciliğinde Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerinden kullanılacak hazine destekli kredilerde planlı üretim yapanlara, kadın ve genç çiftçilere, organize tarım bölgesi yatırımlarına, birinci derecede tarımsal amaçlı örgütlere ilave faiz indirimi sağlanacak. Bu kriterlerin yerine getirilmesi durumunda hazine destekli kredilerde faiz oranı sıfıra inecek.

BÜYÜKBAŞ HAYVAN BESİCİLİĞİNDE YÜZDE 50 FAİZ İNDİRİMLİ YATIRIM VE İŞLETME KREDİ MİKTARI 40 MİLYON LİRAYA ÇIKARILDI!

Hayvancılıkta, büyükbaş hayvan besiciliğinde de yatırım ve işletme kredi miktarı 40 milyon liraya çıkarıldı. Sütçü ve kombine sığır yetiştiriciliğinde olduğu gibi büyükbaş hayvan besiciliğinde de yatırım ve işletme kredisinde yüzde 50 faiz indirimi uygulanacak. Belirlenen 9 kriterin her birine ayrı ayrı faiz indirimi yapılacak. Toplam faiz indirimi yüzde 100 olacak.

KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIKTA YÜZDE 75 FAİZ İNDİRİMLİ YATIRIM VE İŞLETME KREDİ MİKTARI 50 MİLYON LİRAYA YÜKSELTİLDİ!

Küçükbaş hayvancılıkta da Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından kullandırılacak hazine destekli yatırım ve işletme kredi miktarı 50 milyon liraya çıkarıldı. Büyükbaş hayvancılıktan farklı olarak küçükbaş hayvancılıkta yatırım ve işletme kredilerinde faiz indirimi yüzde 75 olacak. Belirlenen 9 kriterle birlikte faiz indirimi yüzde 100’e çıkacak.

HASTALIKTAN ARİ İŞLETMECİLİĞİNDE YÜZDE 70 FAİZ İNDİRİMLİ YATIRIM VE İŞLETME KREDİ MİKTARI 80 MİLYON LİRA OLDU!

Hastalıktan ari işletmeciliğinde de yatırım ve işletme kredi miktarı 80 milyon lira olarak belirlendi. Yatırım ve işletme kredisinde faiz indirimi yüzde 70 olacak. Burada da belirlenen 7 kriterin yerine getirilmesi durumunda yatırım ve işletme kredisinde yüzde 100 faiz indirimli kredi kullanılabilecek.

Buzağı desteği ne zaman yatırılacak? 2024 Buzağı ve süt destek ödeme tarihleri belli oldu! Buzağı desteği ne zaman yatırılacak? 2024 Buzağı ve süt destek ödeme tarihleri belli oldu!

Hayvancılık KredisiHastalıktan Ari