Milli Gazete'den Sadettin İnan'ın haberine göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, keyfinden taviz vermiyor. Pakdemirli’nin özellikle hafta sonları kayak ve av merkezlerinde geçirmesi dikkat çekiyor. Uçak kullanmasını seven Pakdemirli, aynı zamanda kayak yapmayı da seviyor. Kış aylarında hafta sonlarını genellikle kayak merkezlerinde geçirmesi de kayağa olan ilgisini gösteriyor.

KORUMA AMİRİ VE KORUMALARI ELE VERDİ!

Bakan Pakdemirli, Denizli programından sonra hafta sonu Kastamonu’ya geçti. Bakanlığın resmi bir programı olmamasına rağmen Pakdemirli’nin Kastamonu’ya geçmesi dikkat çekti. Diğer yandan Bakan Pakdemirli’nin koruma amiri ve korumalarının birlikte Ilgaz’dan bir paylaşımda bulunmaları, Pakdemirli’nin hafta sonu neden Kastamonu’ya geçtiğini de ortaya çıkardı.

UÇAKLA MI HELİKOPTERLE Mİ GİTTİ? YAKIN PARASINI KİM KARŞILADI? 

Çiftçi, girdi maliyetlerindeki fahiş fiyat artışlarından dolayı zor günler geçirirken, çiftçinin yanında olması gereken Tarım Bakanının hafta sonlarını kayak merkezlerinde geçirmesi manidar bulunurken, kamu imkanlarının da keyfi bir şekilde nasıl kullanıldığını gözler önüne seriyor. Uçak kullanmasını seven ve iller arası bütün programlarına özel uçağı ile giden Pakdemirli’nin resmi bir programı görünmemesine rağmen Denizli’den Kastamonu’ya geçerken uçak veya helikopterin kullandığı yakıtın parasını kendi cebinden mi yoksa kamu imkanlarıyla mı karşılandığı ise merak ediliyor.

EFSANE EKİP ILGAZ'DA!