Çiftçi TV’de gündemdeki süt fiyatlarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, programda ilginç bir çağrıda bulundu. Program sunucusunun, Keskin ile ilgili ‘hayvancılıkla uğraşmıyor bir ineği bile yok’ eleştirilerini hatırlatması üzerine bu iddia sahiplerine bir çağrıda bulunan Keskin, “Bu iddia sahipleri kimse Kızılay meydanına getirsinler ineği eğer elle sağamazsam ben bu görevi bırakırım” dedi. 

ÖMRÜM HAYVANCILIKLA GEÇTİ MANDAYI ELLE SAĞMIŞ İNSANIM!

Kendisinin ömrünün tarım ve hayvancılıkla geçtiğini ifade eden Keskin, şöyle konuştu: “Yok ineği yokmuş, yok hayvancılık yapmıyormuş gibi iddialar basit şeyler. Geçmiş dönenmeden beri, dedelerimizden beri hayvancılık yapıyoruz. Elle manda sağmış insanım. Bilirsiniz elle manda sağmak zordur. Sanayici sütü almadığı zaman evde nasıl peynir yapıldığını bilirim.

KIZILAY MEYDANINA GETİRSİNLER İNEĞİ ELLE SAĞACAM

Sizin vasıtanızla benimle ilgili yok ineği yokmuş, yok hayvancılık yapmıyormuş diyenlere seslenmek istiyorum. Bunu söyleyenler, Kızılay meydanına getirsinler ineği eğer elle sağamazsam ben bu görevi bırakırım. Ben bu kadar iddialıyım. Ama söyleyenlerde sağacak elle. Tarım ve hayvancılığın içinde olan birisiyim. Olmasam ben buralara nasıl seçilebileceğim”