ÖZEL HABER / Tarım Kredi Kooperatiflerinde Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka görevden alındı. Yerine milletvekili danışmanlığından başka öz geçmişi bulunmayan Davut Arpa Genel Müdür Yardımcısı yapıldı. Diğer yandan Genel Müdür Yardımcılığı kadrosu 4’ten 5’e çıkarılırken, Krediler ve Finansman Daire Başkanı Ali Rıza Akpınar da Genel Müdür Yardımcılığına atanacak. Yapılan bu atamayla Genel Müdürlükte kooperatif geçmişi olan kimse kalmadı. 

MUAZ SAKA GÖREVDEN ALINDI YERİNE DAVUT ARPA ATANDI

Tarım Kredi Kooperatiflerinde Muaz Saka’nın görevinden alınarak yerine milletvekili danışmanlığı dışında öz geçmişi bulunmayan Davut Arpa’nın Genel Müdür Yardımcısı yapılması dikkat çekti. Davut Arpa, Fahrettin Poyraz’ın milletvekilliği döneminde danışmanlığını yaparken, Tarım Kredi Kooperatiflerinde özel kalem müdürlüğünü yapmıştı. Daha sonra İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına getirilen Davut Arpa, dün alınan kararla da Genel Müdür Yardımcılığına atanmasına karar verildi. 

WEB SİTESİNDE ÖZ GEÇMİŞİ OLMAYAN TEK KİŞİ!

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcılığına atanan Davut Arpa’nın kurum web sayfasında öz geçmişi ile ilgili hiçbir bilgi verilmiyor. İnsan Kaynakları Daire Başkanlığında; İnsan Kaynakları, Disiplin ve Özlük İşleri ile Eğitim Müdürlerinin öz geçmişleri hakında bilgiler verilirken, Daire Başkanı olarak Davut Arpa ile ilgili hiçbir bilginin verilmemesi dikkat çekti. 

DÜNÜRÜ DE GÜBRETAŞ YÖNETİM KURULUNA ATANMIŞTI! 

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği eski Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Fahrettin Poyraz ile dünür olduktan sonra Gübretaş Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştı.