Hukuksuz genel müdüre yaranmak için kendi alanlarına girmemesine rağmen talimatla Tarımdan Haber aleyhine suç duyurusunda bulunarak suç işleyen bölge ve kooperatif müdürleri ile kooperatiflere nasıl bir işlem yapılacağı merak ediliyor. 

ASLİ GÖREVLERİNİ BIRAKIP TARIMDAN HABER'E KARŞI ORGANİZE OLDULAR! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alınan ve kayıplara karışan hukuksuz genel müdür Fahrettin Poyraz döneminde Türkiye’nin farklı bölgelerinden Tarımdan Haber’e yönelik kooperatif, kooperatif müdürleri ve bölge müdürleri organize ve maksatlı bir şekilde suç duyurusunda bulunmuşlardı. 

FAHRETTİN POYRAZ'A YARANMAK İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNAN BÖLGE VE KOOPERATİF MÜDÜRLERİ İLE KOOPERATİFLER

Balıkesir Bölge Müdürü Hilmi Tunahan Eyice,

İzmir Bölge Müdürü Adnan Yusuf Güney, 

Kütahya Bölge Müdürü Serhat Özübek,

Iğdır Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Bahattin Karakuş,

Erzincan Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Vedat Eskiyurt,

Osmaniye Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ulvi Çevik,

Osmaniye’ye bağlı Hasanbeyli Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Banu Acar,

Tokat Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Servet Gümüşay,

Tekirdağ, Kütahya, Bartın, Iğdır, Uşak, Çatalca, Artvin, Adıyaman, Edirne, Elazığ, Muğla Arpaçsakarlar, İstanbul Anadolu ve Karaman Tarım Kredi Kooperatifleri bire bir aynı metinlerle ayrı ayrı suç duyurusunda bulunmuştu.  

TARIM KREDİ’Yİ BİLEREK VE KASTEN ZARARA UĞRATTILAR! 

Bugüne kadar Bölge ve Kooperatif müdürleri ile kooperatiflerin Tarımdan Haber aleyhine açtıkları bütün suç duyurularını kaybederken, talimatla maksatlı bir şekilde suç duyurusunda bulunarak Tarım Kredi Kooperatiflerini bilerek ve kasten zarara uğratan yöneticilerle ilgili hiçbir işlemin yapılmaması manidar bulunuyor. 

TOKAT TARIM KREDİ KOOPERATİF MÜDÜRÜ SERVET GÜMÜŞAY

TOKAT TARIM KREDİ MÜDÜRÜ SERVET GÜMÜŞAY İLE MUĞLA TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ DE KAYBETTİ! 
Tokat Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Servet Gümüşay ile Muğla Tarım Kredi Kooperatifi, hakaret ve iftira içerikli haberler yapıldığı gerekçesiyle Tarımdan Haber aleyhine yaptıkları suç duyurularını kaybetti.

Tokat Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Servet Gümüşay, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı suç duyurusunda savcılık suç unsuru bulunmadığını belirterek Tarımdan Haber lehine kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verdi. Yine Muğla Tarım Kredi Kooperatifinin Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı suç duyurusunda savcılık somut bir delil bulunmadığı için Tarımdan Haber lehine yapılan suç duyurusunu reddetti.  

ANAYASA MAHKEMESİ’NDEN DE TOKAT GİBİ KARAR GELMİŞTİ

Tarımdan Haber aleyhine Cumhuriyet Başsavcılıklarına yapılan suç duyurularının hepsini kaybeden Poyraz’ın belli hakimlikler üzerinden 136 haberimize yönelik aldırdığı erişim engeli kararlarına da Anayasa Mahkemesi tarafından ihlal kararı verilmişti.

SKORBORD 24’E SIFIR OLDU! 

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı ile Muğla Cumhuriyet Başsavcılığının verdiği takipsizlik kararının ardından, hukuk mücadelesinde daha öncesinde 22'ye sıfır olan skorbordu, Tarımdan Haber lehine 24'e sıfır yaptı.

GÜBRETAŞ HİSSESİ ÜSTÜNDEN YAPILAN MANİPİLASYONUN VE PARAVAN ŞİRKETLER ÜSTÜNDEN YAPILAN BÜYÜK VURGUN VE YOLSUZLUKLARIN HESABI SORULMAYACAK MI? 

Tarım Kredi Kooperatiflerinde gündeme gelen yolsuzluk, vurgun ve paravan şirketlerle olan kirli ve gizemli ilişkilerin ortaya çıkması üzerine hukuksuz genel müdür Fahrettin Poyraz görevden alınırken, yapılan yolsuzluklarla ilgili Fahrettin Poyraz hakkında hiçbir soruşturmanın başlatılmaması ise dikkat çekiyor. Ortaya çıkan bunca somut iddialara karşı Fahrettin Poyraz ile ilgili bir incelemenin başlatılmaması kamuoyunun vicdanını derinden yaralarken, ‘Poyraz’ın yaptıkları yanına kar mı kalacak?’ tepkisine neden oluyor.