Fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? Beklentiler ne yönde? Fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? Beklentiler ne yönde?

Milli Gazete'den Sadettin İnan'ın haberine göre, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın hafta başında Bakan Yumaklı’yı arayarak tebrik ettiği ve koordineli çalışacakları mesajı verdiği öğrenilirken, bugün de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapılan toplu ziyaret ‘ikili arasında buzlar eridi mi?’ sorusunu gündeme getirdi.

HÜSEYİN AYDIN, GÜBRETAŞ’TA İBRAHİM YUMAKLI İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTEMEMİŞTİ!

Hüseyin Aydın’ın Gübretaş’ta iken birlikte çalışmak istemediği İbrahim Yumaklı’nın Tarım Bakanı olarak atanması ilginç bir tablo ortaya çıkarmıştı. 3 Haziran’daki devir teslim törenine Tarım Kredi Kooperatiflerinden hiçbir yetkilinin katılmaması dikkat çekerken, Bakanlıktaki değişimle ilgili olarak da Tarım Kredi Kooperatiflerinin web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından bugüne kadar hiçbir paylaşım yapılmayarak bakanlıktaki değişimin görmezden gelinmesi aradaki soğukluğu gözler önüne sermişti.

Aradaki bu soğukluk, Milli Gazete tarafından gündeme getirilirken, Hüseyin Aydın’ın bu haberin ardından haftalar sonrası Yumaklı’yı arayarak hayırlı olsun dileklerini iletmesi dikkat çekti. Milletvekilliği ve Bakanlık beklentisi bulunan ancak bu beklentilerinin hiç biri karşılanmayan Hüseyin Aydın’ın mevcut görevinden de olmamak için Yumaklı’ya barış çubuğu uzattığı kaydediliyor.

tarım kredi yumaklı