Ulusal Süt Konseyi’nin çiğ süt fiyatına sanki yüzde 17,5 oranında bir artış yapmış gibi gösterildiğini, bunun kesinlikle doğru olmadığını vurgulayan Keskin, “Çiğ süt fiyatına yüzde 17,5 oranında bir artış yapılmadı. Çiğ süt fiyatı zaten 12,5 liraydı. Sadece 1 TL bir artış yapıldı” dedi.

SANAYİCİ SÜT FİYATLARINA YÜZDE 17,5 ARTIŞ YAPILMIŞ GİBİ GÖSTERİP MARKET FİYATLARINI BU ORANDA ARTIRMAK İSTİYOR!

Sanayicinin, süt fiyatında yüzde 17,5 oranında artış yapılmış gibi gösterip, süt fiyatlarına bu oranda bir artışa gitmeleri durumunda tüketicinin yanıltılacağını vurgulayan Keskin, “Ulusal Süt Konseyi’nin belirlediği yeni fiyatla ben sütte bir artış yapıldı diyemiyorum. Sadece 1 TL bir artış yapıldı. Bu artışın da üreticinin beklentilerini karşılaması mümkün değil” diye konuştu.

Buzağı desteği ne zaman yatırılacak? 2024 Buzağı ve süt destek ödeme tarihleri belli oldu! Buzağı desteği ne zaman yatırılacak? 2024 Buzağı ve süt destek ödeme tarihleri belli oldu!

ÇİĞ SÜT DESTEĞİ EN AZ 1,5 TL'YE ÇIKARILMALI!

Çiğ süt desteklerinin en azından 1,5 liraya çıkarılarak, üreticinin mağduriyetinin giderilmesini gerektiğini kaydeden Keskin, bu fiyatlar üreticinin ayakta kalmasının çok zor olduğunun altını çizdi.