Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, mazot gübre desteğine erken dönemde başvuruda bulunmayan üreticilerin 2023 Mart ayı içerisinde yapılacak destek ödemelerini yine ayni olarak alacaklarını belirterek, çiftçileri uyardı. 

Bugün çiftçiye hangi destekler ödenecek? Tarım Bakanlığı açıklama yaptı! Bugün çiftçiye hangi destekler ödenecek? Tarım Bakanlığı açıklama yaptı!

ÇİFTÇİLERİMİZE ÖNEMLE RİCA EDERİZ!

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “2022 Yılı Hububat Grubu (Buğday, Arpa, Çavdar, Tritikale Ve Yulaf) için yapılacak olan Mazot ve Gübre Desteği (MGD) erken ödemesinden faydalanabilmeniz için Ziraat Bankası İnternet Şubesi / Mobil’den yada Bankaya gidilerek şahsen başvuruda bulunarak destekleme ödemesi için tanımlama yapmanız gerekmektedir. Ödemeler nakdi olarak ödenmeyecek olup ayni olarak ödenecektir. Erken dönemde başvuruda bulunmayan üreticiler Mazot ve Gübre Desteği Ödemelerini 2023 Yılının Mart Ayı içerisinde Ziraat Bankasından yine ayni olarak alacaklardır. Önemle rica ederiz.”