Çiftçinin sorunları karşısında harekete geçmeyen TZOB Başkanı Bayraktar, Tarımdan Haber'in anket çalışmasını manipüle etmek için TZOB'un bütün birimlerini harekete geçirdi.

TZOB BAŞKANI NEDEN RAHATSIZ OLDU?

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, Tarımdan Haber'in bugün facebook sayfasında başlattığı ve tamamen çiftçinin TZOB'a yönelik memnuniyetini ortaya çıkarmak için yapılan anket çalışmasından neden rahatsız oldu?

ANKET SONUÇLARINI MANİPÜLE ETMEK İÇİN HAREKETE GEÇTİLER!

Tarımdan Haber olarak anket sonuçlarının sağlıklı olması için hiçbir duyuru ve yönlendirme yapılmamasına rağmen Bayraktar'ın talimatıyla TZOB yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere bütün oda başkanları ile TZOB personelinin anket sonuçlarını manipüle etmek için harekete geçirilmesi manidar bulundu.

ÇİFTÇİNİN TZOB'A YÖNELİK MEMNUNİYETİNİ ORTAYA KOYMAK İÇİN ANKET ÇALIŞMASI BAŞLATTIK

Tarımdan Haber olarak, çiftçinin TZOB'a yönelik memnuniyetini ortaya koymak için bugün bir anket çalışması başlattık. Bir gün sürecek olan anket sonuçlarının sağlıklı olması için hiçbir duyuru ve yönlendirme yapmadık.

Ankette çiftçiye; 'Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin ülke tarımına ve çiftçilerin haklarına yönelik çalışmalarından memnun musunuz? sorusunu yönelterek, görüş beyan etmelerini istedik.

ÇİFTÇİNİN GÖRÜŞ BEYAN ETMESİNİ BİLE İSTEMİYORLAR!

Ancak nedense TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, hiç bir yerde sesini duyuramayan çiftçinin ankete katılarak objektif bir şekilde görüş beyan etmesinden bile aşırı derecede rahatsız oldu.

BAYRAKTAR'IN TALİMATIYLA BÜTÜN ODA BAŞKANLARINA MESAJ ATILDI!

Bayraktar'ın talimatıyla Türkiye genelindeki bütün oda başkanlarına birer mesaj atılarak, oda başkan ve yönetim kurulu üyelerinin kesinlikle ankete katılmamaları istendi. Çiftçinin sorunları karşısında harekete geçmeyen TZOB Başkanı Bayraktar'ın, Tarımdan Haber'in anketi için bütün örgütlerini harekete geçirmesi anlamlı bulundu.

Gönderilen mesajda anketin reyting için yapıldığı iddia edilerek şunlar kaydedildi: “Reyting için Ziraat Odalarımızı kullanıp anket düzenleyen internet sitelerini takip etmeyelim, oyuna gelmeyelim. Böyle anketlere katilmayalim. Alet olmayalım. Turkiye Ziraat Odalari Birligi..."

ANKETE KATILMAMALARI İÇİN BOYKOT ÇAĞRISINDA BULUNDULAR

Diğer yandan Tarımdan Haber'in facebook sayfasında anketin altına yapılan tehditkar yorumlar da dikkat çekti. TZOB Yönetim Kurulu üyeleri, Arslan Soydan, Hasan Kozoğlu, Bekir Şinasi Özdemir, başta olmak üzere oda başkanları, TZOB Basın Müşaviri, TZOB birim müdürlerinin anket sonuçlarını manipüle etmeye yönelik çok sayıda yorumda bulunmaları ve çiftçiyi ankete katılmamaları için boykot çağrısında bulunmaları dikkat çekti.

ÇİFTÇİYE GÖRÜŞÜNÜ SORDUĞUMUZ İÇİN VATAN HAİNİ DE OLDUK!

TZOB YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN İFTİRA VE BOYKOT ÇAĞRISI!

Gübre fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! 31 Mart seçimleri sonrası gübre fiyatı kaç lira olur? Gübre fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! 31 Mart seçimleri sonrası gübre fiyatı kaç lira olur?

İFTİRADA SINIR TANIMADILAR!

ÇİTÇİNİN SİTESİ TARIMDAN HABERİ KARALAMAYA KALKTILAR

Oda başkanlarının Tarımdan Haber'i itham eden yorumlar da bulunmaları da anlamlı bulundu. Artvin Ziraat Odası Başkanı Köksal Portakal, Tarımdan Haber'i, ithalatçı bir firmanın sözcülüğünü yapmakla suçlarken, TZOB Yönetim Kurulu üyesi Hasan Kozoğlu'nun da çiftçiler tarafından takip edilen ve sektörün en etkin haber sitesi olan Tarımdan Haber'i karalamaya yönelik şu sözleri manidar bulundu: “Reyting peşinde koşan, sahte fake hesaplarla yorum yazdıran bir siyasi görüş ve kuruluşa hizmet eden bu sayfayı protesto ediyoruz. Yorum yapmıyoruz. Takip etmiyoruz. Uyduruk ankete de katılmıyoruz"

FACEBOOK SAYFASININ PUANLAMASINI DA DÜŞÜRMEK İÇİN HAREKETE GEÇTİLER!

Bayraktar'ın talimatıyla anket sonuçlarını manipüle etmek için harekete geçen TZOB yönetiminin diğer yandan Tarımdan Haber'in facebook sayfasının puanlamasını da düşürmek için topluca hareket etmeleri anlamlı bulundu.

TARIMDAN HABER'DEN ÇİFTÇİYE AÇIK ÇAĞRI!

Tarımdan Haber olarak, yarın sona erecek olan anket çalışmasına bütün çiftçiyi katılmaya davet ediyoruz. Tarımdan Haber'in facebook sayfasında devam eden ankete katılarak TZOB yönetiminin anket sonuçlarını manipüle etmesine müsaade etmeyelim.