TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım ve Orman Bakanlığında Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü krizi yaşanıyor. Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mehmet Hasdemir, hiç beklemediği bir anda Cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alınırken, yerine 5 gündür hiçbir atama ve görevlendirmenin yapılmaması da Bakanlıkta yeni bir krize neden oldu.

PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ 5 GÜNDÜR BAKAN YUMAKLI İLE GÖRÜŞEMEDİ!

Halen geçen yılın prim desteğini alamayan çiftçi var! 1000 lirada 20 litre kaybetti! Halen geçen yılın prim desteğini alamayan çiftçi var! 1000 lirada 20 litre kaybetti!

Personel Genel Müdürü Adem Dinç’in yapılacak atamayı görüşmek için Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan görüşme talep etmesine rağmen Dinç’in 5 gündür Yumaklı ile görüşemediği kaydediliyor. Dinç’in Bakan Yumaklı ile görüşememesi Bakanlığın en stratejik birimlerinden olan Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünde işleri durma noktasına getirdi. Personel Genel Müdürü Dinç’in doğrudan bağlı olduğu Tarım Bakanı Yumaklı ile talep etmesine rağmen görüşememesi yaşanan krizin daha da derinleşmesine neden oldu.

UĞUR ERDEM'İM İSMİ BİTKİSEL ÜRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE KONUŞULAN EN KUVVETLİ İSİMLERİN BAŞINDA GELİYOR!

Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü için Genel Müdür Yardımcısı Uğur Erdem’in ismi kuvvetli bir şekilde konuşulurken, 5 gündür bir atamanın yapılmaması, bu göreve taliplilerin de artmasına neden oldu. Bakanlığın en stratejik birimlerinden olan Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne 5 gündür bir ismin atanmaması Bakanlıktaki atama ve görevden almaların sorgulanmasını yeniden gündeme getirirken, yaşanan keyfiliği de gözler önüne serdi.