TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’nın Tarım Kredi Kooperatiflerinde birlikte görev yaptığı Mehmet Okan Ateş’i korumak için devreye girdiği, Hüseyin Aydın’ın da koltuğunu korumak için Bağcı ile anlaştığı ve soruşturma dosyasının kapatılmasına göz yumduğu ifade ediliyor. Tarım Kredi Kooperatiflerinde Genel Müdür Hüseyin Aydın ile Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’nın Mehmet Okan Ateş üzerinden yürüttüğü ilişki ağı akıllara durgunluk verdi.

FAHRETTİN POYRAZ KENDİSİNİ GÖREVDEN ALAN YÖNETİM KURULUNDAN İNTİKAM ALMAK İSTİYOR! 5 AĞUSTOS'TA YAPILACAK GENEL KURUL ÜZERİNDE GİZLİ HESAP! YÖNETİM KURULUNUN TAMAMI LİSTE DIŞI BIRAKILACAK!

1 ton buğday kaç lira? Güncel buğday, arpa ve mısır fiyatları... 1 ton buğday kaç lira? Güncel buğday, arpa ve mısır fiyatları...

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alınan hukuksuz genel müdür Fahrettin Poyraz’ın, Tarım Kredi Kooperatiflerinin 5 Ağustos’ta yapılacak 12’nci genel kurulunda yönetim kurulu üyelerinin tamamın değiştirilmesi için Hüseyin Aydın üzerinde baskı kurduğu ve el altında özel bir çalışma yürüttüğü ortaya çıktı.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ KAYGILI!

Poyraz’ın kendisini görevden alan yönetim kurulu üyelerinin tamamını liste dışı bıraktırarak, intikam almaya çalıştığı kaydedilirken, Hüseyin Aydın ile Poyraz’ın da bu konuda anlaştığı iddiaları yönetim kurulu üyelerinde tepkiye neden oldu. Yönetim kurulu üyelerinin ikiye bölünmüşlüğünü de fırsata çevirmek isteyen Aydın’ın 5 Ağustos’ta mevcut yönetim kurulu üyelerinin tamamını değiştirmesi bekleniyor.

BAKANLIK KARIŞMAYACAK!

Mehmet Okan Ateş üzerinde varılan anlaşma gereğince Tarım ve Orman Bakanlığının da yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesinde Hüseyin Aydın’a karışmayacağı kaydediliyor.

MEHMET OKAN ATEŞ İDDİALARI YALANLAYAMADI!

Dünya Bankasının 47 milyon Euro bütçeli hibe projesindeki yolsuzluk iddialarına yönelik başlatılan soruşturma ile ilgili Tarım Kredi Kooperatiflerinin derin bir sessizliğe bürünmesi de dikkat çekiyor. Soruşturma dosyasında Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Okan Ateş’in de isminin geçtiği belirtilirken, Ateş’in 100 bin liralık eğitim, organizasyon ve yazılım işini arkadaşının şirketine 185 bin dolara verdiği iddia ediliyor. Ateş’in bu iddialarla ilgili olarak bir açıklama yapmayarak sessizliğe bürünmesi dikkat çekiyor.