22 Temmuz 2024 Migros'tan ayçiçek yağı indirimi: Kapış kapış gidiyor! 22 Temmuz 2024 Migros'tan ayçiçek yağı indirimi: Kapış kapış gidiyor!

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Bilecik merkez İstiklal Mahallesi Dr. Şerafettin Akbay Caddesi'nde bulunan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’ne görülen küflü sucuk, vatandaşları hayrete düşürdü.

Dün akşam saatlerinde alışveriş yapmak için Tarım Kredi Kooperatifi Market'ine giren bir müşteri sucuk almak için dolabı açtığında küflenmiş sucuk görüntüsü ile karşı karşıya kaldı. Gördükleri karşısında hayrete düşen müşteri, ürünlerin videosunu çekerek sosyal medya hesabından tüketicilere duyurdu.

Küflenmiş sucukların görüntüsünü cep telefonu ile kaydeden müşteri İbrahim Rafet Sünetci, "Dün eve giderken Tarım Kredi Kooperatif marketine uğradım. Ev için alışveriş yapacaktım. Dolaba elimi attığım, sucuğu elime alınca şaşırdım. Çünkü sucuk bu şekildeydi küflenmişti. Yani çok şaşırdım böyle bir gözde bir markette sucukların böyle durmasına anlam veremedim. Zaten yarım saat sonrada görevliler tarafından toplanıldı. Ama daha çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.