Toprak Mahsulleri Ofisi’nin başlatmış olduğu indirimli ayçiçek yağı satışları devam ediyor. Fakat vatandaşlar TMO’nun ayçiçek yağına her tarafta ulaşamıyorlar. TMO’nun ayçiçek yağı, kendi satış ofislerinde, PTT Avm ve Tarım Kredi Marketlerde satılıyordu. Ancak son günlerde PTT Avm ve TMO satış ofislerinde ayçiçek yağı satışlarının durdurulması dikkat çekti. PTT Avm ve TMO satış ofislerinde ayçiçek yağı satışları durdurulurken, sadece Tarım Kredi Marketlerde satılmaya devam ediliyor. 

TARIM KREDİ MARKETLERDE TMO AYÇİÇEK YAĞI HAFTANIN BELLİ GÜNLERİ SATILIYOR!

Tarım Kredi Marketlerde ise TMO ayçiçek yağı haftanın belli günleri satışa sunuluyor. Gelen yoğun talepten dolayı Tarım Kredi Marketlerde TMO’nun ayçiçek yağı erken saatte bitiyor. Bunun farkında olan vatandaşlar, Tarım Kredi Marketlerde TMO’nun ayçiçek yağı satışlarını günlük takip ediyorlar. 

TMO 5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI KAÇ LİRA?

Tarım Kredi Marketlerde TMO 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatında bir artışa gidilmezken 129 liradan satılmaya devam ediliyor. 

TMO FINDIK YAĞINA ZAM YAPTI!

TMO, fındık yağında da önemli bir satış ağı bulunuyor. Geçtiğimiz yıl 5 litrelik fındık yağı 100 liradan satılırken, bu yıl 5 litrelik fındık yağı 180 liraya çıkarılmıştı. Artan maliyetlerden dolayı TMO fındık yağında yeni bir artışa giderken, 4 kg fındık yağının şu anki satış fiyatı 220 lira oldu. 

TMO, ayçiçek yağı ve fındık yağının yanı sıra temel gıda ürünlerinde piyasa fiyatlarına göre uygun fiyattan satışlar yapıyor. Pirinç, kuru fasulye nohut, kuru üzüm, fındık kreması gibi vatandaşların yakından takip ettiği TMO ürün fiyatlarında çılgın indirimler devam ediyor. 

Peki, TMO’da temel gıda ürünlerinde fiyatlar ne durumda? İşte tam liste… 

Baldo Pirinç 2 kg: 28 lira

Nohut (9 mm) 2 kg: 21.50 lira

Fındık yağı 4 litre: 220 lira

Fındık ezmesi 320 gr: 24 lira

Kakaolu fındık kreması 400 gr: 21 lira

Fındık Krokan 500 gr: 35 lira 

Kuru Fasulye 1 kg: 13.50

Kırmızı Mercimek 1 kg: 14,75 lira

Çiğ fındık (natürel) 500 gr: 40 lira

Kavrulmuş fındık 500 gr: 43 lira

Naturel Kuru Üzüm 500 gr: 13 lira