Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter, Başkan yardımcıları Cibrail Dinler, Eyüp Ekinci, yönetim kurulu üyeleri Ali Dölek, İbrahim Talan ve Abdullah Atay'dan oluşan bir heyet Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı Makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim ettiler.

Heyet adına bir konuşma yapan Başkan Mehmet Şerif Öter “Ortadoğu'nun en büyük Hububat Ticaret Merkezimize büyükşehir belediyemiz, Sayın Valimizin talimatlarıyla ulaşımdan çevreye kadar Hububat ticaret merkezi için talep ettiğimiz önemli hizmetler yerine getirildi. Bu hizmetler gerek biz zahireciler, gerek çiftçilerimiz ve taşıma sektörü için zaruri ihtiyaçların başında geliyordu. Bu hizmetlerden dolayı Derneğimiz ve Hububat Ticaret Merkezinde faaliyet gösteren üye esnaflarımız adına yönetim olarak Sayın Valimize teşekkür plaketi takdim ettik. Mardin için gecesini gündüzüne katarak her alanda halkın huzur ve mutluluğu için çalışan Sayın Valimize müteşekkiriz“ dedi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir belediye başkan vekili Mustafa Yaman Zahirecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Mardin'in gelişmesi ve hak ettiği hizmetlere kavuşması için çalışıyoruz. Kızıltepe Zahirecileri Mardin ve bölge tarımı için önemli bir proje olan Hububat Ticaret Merkezini kendi imkânlarıyla kurmuşlar. Belediye olarak yapılması gereken hizmetlerin esirgenmeyeceğini söyledi.

TARIMDAN HABER