Tarım Kredi Kooperatifleri, yılsonu değerlendirme ve motivasyon toplantısını Antalya Belek’te 5 yıldızlı Gloria Golf Resort otelde yapacak. Bin 800 kişinin katılacağı toplantı 3 ayrı grup halinde yapılacak. Motivasyon toplantısına, Bölge Müdür ve yardımcıları, Merkez Birliği Başkan ve Genel Müdür, birim müdürleri, şirket genel müdür ve direktörleri iştirak edecek. Motivasyon toplantısının ilki 25-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

TOPLANTININ ÇİFTÇİNİN PARASI İLE ULTRA LÜKS OTELDE YAPILMASI ETİK AÇIDAN SORGULANIYOR!

Tarım Bakanlığında toplu görevden alma! Tarım Bakanlığında toplu görevden alma!

Ülke olarak enflasyonla mücadele edilirken, Maliye Bakanlığının kamuda israfın önüne geçmek ve enflasyonla mücadele kapsamında ‘tasarruf genelgesi’ yayınladığı bir dönemde Tarım Kredi Kooperatiflerinin motivasyon toplantısı için Antalya’nın en lüks otellerinden olan Belek’teki Gloria Golf Resort oteli tercih etmesi dikkat çekti.

Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı Tarım Kredi Kooperatiflerinde personel ücretlerinin dip yaptığı, çiftçiye kullandırılan tarımsal kredilerin yüzde 50’lerin üstüne çıktığı, 20 yıldır zarar etmeyen kooperatiflerin dahi zarar etmeye başladığı ve çalışanların istifa etmeye başladığı bir dönemde, çiftçinin parasıyla böyle ultra lüks bir otelde toplantı düzenlenmesi etik açıdan sorgulanmaya başlandı.

tarım kredi program