Milli Gazete Ankara Haber Müdürü Sadettin İnan, Anadolu’nun farklı illerinden aleyhine açılan organize suç duyuruları ile ‘gazeteciliğinin maksatlı bir şekilde engellenmeye çalışıldığı’ gerekçesiyle Bartın, Uşak ve Tekirdağ Tarım Kredi Kooperatiflerine yönelik açtığı tazminat davasını kazandı.

MAHKEME ORGANİZE SUÇ DUYURULARINDAN DOLAYI BARTIN, UŞAK VE TEKİRDAĞ TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNİ TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ!

Ankara 33. Asliye Hukuk Mahkemesi, 5 Mayıs’ta verdiği kararda, Bartın, Uşak ve Tekirdağ Tarım Kredi Kooperatiflerini ayrı ayrı 5’er bin lira olmak üzere toplamda 15 bin lira tazminat ödemeye mahkûm etti.

HUKUKSUZ GENEL MÜDÜR DE TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM EDİLMİŞTİ!

Milli Gazete Ankara Haber Müdürü Sadettin İnan, görevden alınan hukuksuz genel müdür Fahrettin Poyraz aleyhine açtığı tazminat davasını da kazanarak, mahkeme Poyraz’ı İnan’a 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum bırakmıştı.

3 KOOPERATİFLE İLGİLİ AÇILAN DAVA DA DEVAM EDİYOR

Diğer yandan İnan’ın yine Çatalca, Muğla ve Kütahya Tarım Kredi Kooperatiflerine yönelik organize suç duyurularından dolayı açtığı tazminat davası ise devam ediyor.

GAZETECİYİ YILDIRMAK İÇİN ORGANİZE BİR ŞEKİLDE 100’E YAKIN SUÇ DUYURUSU YAPILMIŞTI!

Bilindiği üzere Tarım Kredi Kooperatiflerindeki hukuksuz atama ve yolsuzluk haberlerinden dolayı, Milli Gazete Ankara Haber Müdürü Sadettin İnan’ı yıpratmak ve mesleğine engel olmak amacıyla 2021 yılında organize bir şekilde onlarca suç duyurusunda bulunulmuştu. Merkez Birliği tarafından yapılan suç duyuruları yetmiyormuş gibi, görev alanlarına girmemesine rağmen Anadolu’nun farklı illerindeki kooperatiflere de organize bir şekilde suç duyurularının yaptırılması dikkat çekmişti. Yüze yakın suç duyurusunun tamamı takipsizlikle sonuçlanırken, Ankara 42’nci Asliye Hukuk Mahkemesi’nin yapılan bütün suç duyurularının tek bir merkezden yönlendirildiğine yönelik karar vermesi yapılan suç duyurularındaki gerçek niyeti gözler önüne serdi.

Çiftçiye verilmeyen rant kuleleri devlete mi satılacak? Çiftçiye verilmeyen rant kuleleri devlete mi satılacak?

MİLLİ GAZETE’NİN ORTAYA ÇIKARDIĞI YOLSUZLUKLARIN ÜSTÜ ÖRTÜLDÜ!

Milli Gazete’nin çiftçi kuruluşu Tarım Kredi Kooperatiflerinde ortaya çıkardığı hukuksuzluk ve yolsuzluklarla ilgili hiçbir işlem yapılmayarak üstünün örtülmesi ise dikkat çekti.

GÖREV ALANINA GİRMEMESİNE RAĞMEN 27 KOOPERATİF SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU!

Görev alanına girmemesine rağmen, 27 tane Tarım Kredi Kooperatifi, ‘yalan haber’ yapıldığı gerekçesiyle bulundukları illerden Milli Gazete Ankara Haber Müdürü Sadettin İnan aleyhinde ayrı ayrı suç duyurusunda bulunmuştu. Bu suç duyurularının tamamı takipsizlikle sonuçlanırken, farklı illerdeki kooperatiflerin yaptığı 27 ayrı suç duyurusunun da aynı anda ve tek bir metin üzerinden yapılması, kooperatiflerin gerçek niyetini ortaya koymuştu. 

tazminat yeni