Parla ekmeklik buğday çeşidi hangi iklim koşullarında ekilebiliyor? Verimi ne kadar? Detaylar belli oldu! Parla ekmeklik buğday çeşidi hangi iklim koşullarında ekilebiliyor? Verimi ne kadar? Detaylar belli oldu!

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Genel Müdürü Hüseyin Aydın, ucuz et satışı yapan Tarım Kredi Market sayısının 250’den 1000’e çıkarılacağının müjdesini verdi!

Et ve Süt Kurumu’nun Macaristan ve Güney Amerika’dan ithal ettiği kasaplık hayvanlardan elde edilen ve zararının da Hazine tarafından karşılandığı ucuz etler Tarım Kredi Marketlerde de satışa sunulacak.

ÇİFTÇİ KURULUŞUNUN GENEL MÜDÜRÜ İTHAL ET SATIŞINI MÜJDE OLARAK DUYURDU!

Türkiye’nin en önemli çiftçi kuruluşunun Genel Müdürlüğünü yapan Hüseyin Aydın’ın, yerli üretimle bir alakası olmadığı halde, zararı Hazine’den karşılanacak söz konusu ithal etin, Tarım Kredi Marketlerde yarı fiyatına satışa sunulacak olmasını bir başarısıymış gibi müjde olarak duyurması dikkat çekti. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre,  Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki 250 markette satılan ucuz etin bin markete çıkması bekleniyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, 250 markette Et Süt Kurumu'nun verdiği etlerin satıldığını hatırlatarak, "Piyasa fiyatlarının yarı fiyatına satıyoruz. Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. Muhtemelen market sayısını bine çıkaracağız. Diğer marketlerimizde de normal piyasa şartlarında paketli ambalajlarda et satmaya devam ediyoruz" dedi.