Korkuteli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görev yapan ziraat mühendisleri, Cuma günü mesai çıkışında yaşanan elim bir trafik kazası sonrasında Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Antalya-Korkuteli karayolu Cehennem Deresi mevkiinde önceki gün saat 17.50'de Korkuteli'nden Antalya'ya giden ziraat mühendisi Okan Haluk Çalışkan'ın kullandığı otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada Korkuteli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde görevli ziraat mühendisleri Okan Haluk Çalışkan ile nişanlısı Serap Tek olay yerinde, aynı araçta bulunan ziraat mühendisi 9 aylık hamile Ezgi Görkem Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cemil Öztürk de yaralandı.

Serap Tek'in cenazesi dün öğle namazından sonra Korkuteli Bozova Mahallesi Mezarlığı'nda, Ezgi Görkem Şahin'in cenazesi ise bebeği ile birlikte Uncalı Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye Merhumelerin aileleri ve akrabalarının yanı sıra; Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Genel Başkan Yardımcıları Fatih Doğan ve Nail Süngü, 16 ve 43 Nolu Antalya Şube Başkanları ile yönetim Kurulu üyeleri, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Okan Haluk Çalışkan'ın cenazesi ise baba ocağı Erzincan'a uçakla gönderilerek burada defnedildi.

Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, yayınladığı mesajla, "vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Yaralı olan arkadaşımız Cemil Öztürk'e de acil şifalar diliyoruz" dedi.

TARIMDANHABER