Açılış törenine çok sayıda basın mensubu ve yönetici katıldı. Açılış töreninde Edirne Valisi Şahin, yeni hizmet araçlarıyla bir de deneme sürüşü yaptı.

İl Müdürlüğü tarafından alınan pikapların açılışında konuşan Şahin, alınan araçların çiftçilere ulaşmak, daha kaliteli ve nitelikli hizmet götürmek için kullanılmasını dileyerek yapılan çalışmayı takdir ettiklerini belirtti.

Edirne'deki üreticilerin tarımsal teknolojik alet ve makinaları en yüksek seviyede kullandıklarını ifade eden Şahin, "Edirne çiftçisi teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve aktif hale getiren yenilikçi üreticidir. Hemen hemen bütün tarımsal İşletmelerde Modern Alet ve Makinalar en aktif şekilde hizmet etmektedir. Kurumsal olarak Modern Tarıma ayak uydurmanın yolu Alet ve Makinalardan geçer. Bu nedenle Modern Alet ve Makinalarla hizmet etmek durumundayız. Daha önce aldığımız 5 hizmet aracına ilaveten İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yeniden 5 hizmet aracı alarak üreticilerimizin hizmetine sunmanın gururu içindeyim." dedi.

Yeni hizmet araçlarının üreticilerimize çok daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla alındığını belirten İl Müdürü Sayın Orhan Sarı, "daha önce almış olduğumuz 5 hizmet aracına ilaveten yeniden 5 hizmet aracı daha satın aldık. Bundan böyle üreticilerimize çok daha hızlı ve kaliteli hizmet sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.