Ziraat Mühendisleri son birkaç ayda mesleki dayanışmanın önemi anlamış görünüyor. Sosyal medya üzerinden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk ÇELİK'e atama taleplerini ileten Ziraat Mühendisleri facebookta “ZİRAAT MÜHENDİSLERİ DAYANIŞMA PLATFORMU" adı altında bir araya toplanıyor. Sosyal medyadaki hareketliliğe bakılacak olursa Ziraat Mühendisleri ülkenin kolektif bilinç ve birliktelik ile kalkınacağının farkına varmış durumda.

YENİ NESİL ZİRAAT MÜHENDİSLERİ VİZYON SAHİBİ

Ziraat Mühendisleri ülkenin kalkınmasına öncülük edecek yeni tarımsal projeleri yakından takip ediyor. 2017 yılında hayata geçirilecek olan “MİLLİ TARIM PROJESİ" yeni nesil Ziraat Mühendisleri tarafından ilgi ile takip ediliyor. Sosyal medyada projenin hedeflerine ulaşmak için sahada aktif olarak çalışmak istediklerini belirten yeni nesil Ziraat Mühendisleri bakanlıktan ekim ayında atama beklediklerini de dile getiriyorlar.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİNDEN İLGİNÇ HAMLE: İMZA KAMPANYASI

Ziraat Mühendisleri “Ziraat Mühendisleri Ekim ayında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından atama istiyor." konulu başlık atında bir imza kampanyası başlatmış bulunmakta. Ziraat Mühendisleri, 'change.org'de başlatılan kampanyaya katılabilirler.