Merkez Birliği ve Bölge Birlikleri'nde görev yapan, 1 Temmuz'dan itibaren yönetmen olarak istihdam edilecek personele yönelik “Yönetim Becerileri Geliştirme Kursu” düzenlendi. Kursun ikinci gününde kursiyerleri ziyaret eden İnsan Kaynakları Daire Başkanı Muaz Saka ve Eğitim Müdürü E. Alparslan Ulu ile kursiyerleri ziyaret eden Genel Müdür İrfan Güvendi, kursiyerlere üstlenecekleri yeni görevlerinde işlerini ciddiye almaları gerektiğini söyledi.

Personele, Temmuz başından itibaren başlayacakları görevlerinde başarılar dileyen Güvendi, “Hepimizin ortak gayesi Türk çiftçisine en iyi şekilde hizmet etmek. Sizler, bundan sonra çalışmalarınızı daha verimli ve etkin yürütecek ve yeni yeni projeler üreteceksiniz. Yöneticiler olarak bizler de sizleri sonuna kadar destekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkent Öğretmenevi'nde 24-27 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve PDA Eğitim, Danışmanlık Firması Eğitimcileri Hakan Turgut, Tarkan Zengin ile Muhammed Alpkent tarafından verilen kursun içeriğini takım çalışması, iletişim, problem çözme teknikleri, profesyonel imaj, beden dili, stres yönetimi, liderlik, zaman yönetimi ve etkili konuşma oluşturdu.