TRT Arı Stüdyosu'nda 11 Temmuz'da gerçekleştirilen törene; Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama, Merkez Birliği Denetçisi İsmail Daşdelen, Rehberlik ve Teftiş Kurulu BaşkanıAli Erdem Saatçi, Genel Müdür Yardımcıları Hüsamettin Gülhan, Kazım Çalışkan ve Mahmut Güngör, I. Hukuk Müşaviri, Daire Başkanları, Ankara Bölge Müdürü, birim müdürleri, diğer yetkililer ve personel katıldı.

Genel Müdür Ayhan Karayama törende yaptığı konuşmada tüm personelin bayramını tebrik ederek;“Ramazan ayının manevi açıdan herkes adına verimli geçtiğini umuyorum. Arkasından gelen bayram tatili ile de bolca dinlendik. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden daha aktif bir şekilde devam edeceğiz.”dedi.

Buruk bir bayram yaşandığını da kaydeden Karayama şöyle devam etti: “Her gün gelen şehit haberleri yüreğimizi yakıyor. Bu terör belasından umuyorum bu dönemde milletimiz kurtulacaktır. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bu mücadeleyi kazanacağımızdan eminim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum.”

Karayama, geçtiğimiz üç aylık dönemde Tarım Kredi Kooperatifleri'nde çalışma fırsatı bulduklarını ve birtakım yenilikler yapmaya çalıştıklarını belirterek; “Birlik ve beraberlik içerisinde daha fazla yenilikler, atılımlar yapma gayretindeyiz. Omuz omuza vererek, Tarım Kredi'yi daha güzel yerlere götürmek için çabalayacağız. Hedeflerin gerçekleştirilmesi yolunda da mutlaka birbirimize destek vermeliyiz.” diye konuştu.

Düzenlenen törenin ardından yöneticiler personel ile fuaye salonunda bayramlaştı.