Samsun Bölge Birliğine bağlı kooperatiflerin ilk 3 aylık faaliyetleri değerlendirildi. Samsun Bölge Müdürü Mustafa Doyurucuoğlu, Bölge Müdür Yardımcıları İsmail İdiz ve Şemis Kalem ile kooperatif yetkililerinin katılımıyla yapılan toplantılarda kooperatiflerin ilk 3 aylık faaliyetleri mercek altına alındı.

Yürütülen tüm faaliyetler geçmiş dönemlerle kıyaslanarak hedef bazlı performans rakamlarının ayrı ayrı değerlendirildiği toplantılarda kooperatif yetkililerinin sorunları dinlenerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Ayrıca, kooperatif yetkililerine genç çiftçi projesi ve borç yapılandırması konusunda bilgi verildi.

Bölge Müdürü Mustafa Doyurucuoğlu toplantıların ardından yapmış olduğu değerlendirmede; “Samsun Bölge Birliği son yıllarda başarılı bir ivme yakaladı. İlk 3 aylık faaliyetlerdeki trend genel olarak olumlu yönde olsa bile bunun yeterli olmadığı kanaatindeyiz. Çalışma arkadaşlarımızdan eskisinden daha çok fedakârlık ve özveri bekliyorum. Yapılacak çok işimiz var. Bölge Birliği yetkilileri olarak kooperatiflerimizin her türlü talebini, sorununu değerlendirmeye hazırız. Kurumumuz bütün sorunların üstesinden gelebilecek bilgi, tecrübe, kapasite ve çalışma heyecanına sahiptir. Yapılan toplantının personelimize önemli derecede fayda sağlayacağını ümit ediyorum.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Burak ÇALIK / TARIM KREDİ