Konya Bölge Birliği'nde gerçekleştirilen toplantı sonrasında Merkez Birliği Yöneticileri, Bölge Müdürü Fatih Zekeriya Yerlikaya'dan Bölge Birliği faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çok güçlü ve büyük bir kurum olduğunu, bu nedenle çiftçinin Tarım Krediden beklentisinin de yüksek olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kumaş; planlamaların ve stratejilerin çok dikkatli yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Kumaş ayrıca Yönetim Kurulu Toplantısının organizasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bölge Müdürü Fatih Zekeriya Yerlikaya'ya ve emeği geçen yetkililere teşekkür etti.

Tarımın çok dinamik bir sektör olduğunu, bu nedenle Bölge Birliklerinin birim kooperatiflere her konuda yol gösterici olması gerektiğini ifade eden Genel Müdür İrfan Güvendi ise, özellikle ürün değerlendirme konusunun büyük önem taşıdığını kaydetti. Bölge Birliklerinin mantıklı her türlü önerilerinin destekçisi olduklarının ve olmaya devam edeceklerinin altını çizen Güvendi, toplantıyı organize eden yetkililere teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Bölge Birliği ziyaretinin ardından altı aylık rakamlarıyla Türkiye birincisi olan Eşmekaya Tarım Kredi Kooperatifi'ni ziyaret eden Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Cürebal, kooperatif yetkililerini tebrik edip başarılarının devamını dilediler.

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut Ölmez' in evine de konuk olan yetkililer, Ölmez'e kendilerini ağırladığı için teşekkür ettiler.