Kütahya Bölge Birliği'ne bağlı kooperatiflerde göreve başlatılacak personel için Merkez Birliği'nde bir tanışma toplantısı düzenlendi. Genel Müdür İrfan Güvendi, Genel Müdür Yardımcıları Sefa Çağlayan ve Ayhan Cürebal'ın katıldığı toplantıda; İnsan Kaynakları Daire Başkanı Muaz Saka, İnsan Kaynakları MüdürüReyhan Çelik, Disiplin ve Özlük İşleri Müdürü İsmail Cengiz ve Eğitim Müdürü E. Alparslan Ulu da hazır bulundu.

Toplantıda yaptığı konuşmada bugün itibariyle eğitim sürecinin başladığını ifade eden Genel Müdür Güvendiaday personele,6 ay sürecek ve sergiledikleri tutum ve davranışlar, ilgi, bilgi, sevgi, yeteneklerinin de gözleneceği bu sürecin sonunda kadro sınavına gireceklerini hatırlattı.

“Bugün tebligatlarınızı aldıktan sonra daha fazla sorumluluk sahibi olacaksınız.” diyen Güvendi, sözlerini şu şekilde sürdürdü:“Kendinize, ailenize, hizmet verdiğiniz kesime, bu ülkeye ve topluma karşı ne sorumluluk hissediyorsunuz. Bu, sizin karar vermenizi sağlayacak en önemli duygulardan bir tanesi. Bu nedenle biz de sizlerden sorumluluk sahibi olmanızı istiyor ve bekliyoruz. Bu kurumun gelecek 30-40 yılını sizler ve sizin gibi kurumumuz bünyesine yeni katılan ve katılacak arkadaşlar götürecek. Bu nedenle de sizlerin kalitesi, ufku, vizyonu gelecekte bu kurumun vizyonu olacak. Burada çalışan herkesin de bunun farkında olmasını arzu ediyoruz.”

“Görevlerinizi yaparken gördüğünüz yanlışları kabullenmemeye, yanlış giden hususlar gelenek haline gelmişse de bunları örnek almamaya, sadece alan değil veren de olmaya gayret edin.” ifadelerini kullanan Genel Müdür Güvendi, aday personele; “Karşılıklı etkileşim ve iletişimin olduğu bir ortam oluşturmaya çalışın. Siz ne kadar öğrenmeye çabalarsanız karşı taraf da o kadar öğretmeye çalışır. Bir şeyler öğretilsin diye beklemeden öğrenmek konusunda siz zorlayın.” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Toplantının sonunda, göreve başlayacak aday personel tebligatlarını Genel Müdür İrfan Güvendi, Genel Müdür Yardımcıları Sefa Çağlayan ve Ayhan Cürebal teslim etti.