Ev işleri, eş ve annelik görevleri ile birlikte büyük bir özveri ile tarımsal üretimin her aşamasında aktif rol alan kadınların bir süreliğine bulunduğu ortamdan uzaklaşarak farklı yerler keşfetmeleri, bilgi ve birikimlerini arttırmayı amaçlayan ziyaretler kapsamında Konya'ya ziyaretlerde bulunuldu.

Toprağın Sultanları Konya'da Mevlana Celaleddin-i Rumi Türbesini, Kelebekler Vadisini, Konya'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini gördüler. Konya'nın yemeklerini de tadan Sultanlar, Etli Ekmeğe tam not verdi.

Manavgatlı Kadın Üreticiler böyle bir projenin uygulanmış olmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Her ay farklı bir ilçeden Toprağın Sultanları Türkiye'nin yöresel, kültürel ve tarihi zenginlikleri ile buluşmaya devam edecek.

TARIMDANHABER

Antalya’da çiftçi hangi ürünü ekerse destek alacak? Antalya ve ilçelerinde destek verilecek ürünler belli oldu!
Antalya’da çiftçi hangi ürünü ekerse destek alacak? Antalya ve ilçelerinde destek verilecek ürünler belli oldu!
İçeriği Görüntüle