Kılıçdaroğlu, partisinin Niğde’deki grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Bir kenti kent yapan orada yaşayanların ortak alanlarını büyütmektir.  Niğde tarım açısından önemli kentimiz. İktidar, 20 yıldır Niğde’ye havaalanı yapacağız dedi, tek çivi bile çakılmadı.

Kul hakkı yiyenlerle asla helalleşmeyeceğiz

Bunlar kaynakların tamamını beşli çetelere veriyorlar, Bay Kemal beşli çeteler alacak, bu millete vereceğiz.  Kul hakkı yiyenlerle asla helalleşmeyeceğiz.

Tarım Kredi Kooperatiflerinde fiyatları düşürdük diyorlar. Bu kuruluşun gübre fabrikası var, düşüreceksen orada düşür. Neden yapmıyorsun da çiftçiyi mağdur ediyorsun?

O dönem GÜBRETAŞ’ın yöneticileri kimdi, şimdi neredeler?

Gazeteci arkadaşlar özellikle dinlesinler. Rekabet Kurumu, gübre fabrikalarıyla arasında fiyatları yüksek tutma konusundaki iş birliğiyle ilgili çok ağır ceza yazdı. Bunların içinde GÜBRETAŞ da var. Yani Tarım Kredi Kooperatifi’nin kuruluşu… Bu 6 gübre fabrikası bir araya gelip çiftçiye pahalı gübre satıyorlar. O dönem GÜBRETAŞ’ın yöneticileri kimdi, şimdi neredeler? Gazeteci arkadaşlarım araştırsınlar. Lafı gelip de gübre fiyatını düşüreceğiz diyorlar, bunların hepsi hikaye"