ESK bin 400 ton karkas et ithal etti 35 markete düşük fiyattan sattı! Bazı marketlere kıyak geçildi! ESK bin 400 ton karkas et ithal etti 35 markete düşük fiyattan sattı! Bazı marketlere kıyak geçildi!

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan ev sahipliğinde Sincan Kombina Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette, hayvancılık sektöründe Türkiye ile Irak arasında gerçekleştirilen iş birliği konuları ve Et ve Süt Kurumunun bu kapsamdaki faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ESK’nın Irak ile önemli ticari faaliyetleri sürdürdüğünü vurgulayan ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan yaptığı açıklamada; “Et ve Süt Kurumu olarak Irak Tarım Bakanı Sayın Abbas Jabr El Maliki’yi ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Kurumumuzun beyaz et ihracat çalışmaları kapsamında, dış ticaret ve hayvancılık sektörüne yönelik önemli görüşmeler gerçekleştirdik.” dedi.

ESK Genel Müdür Yardımcıları İbrahim Sarıtosun ve Ahmet Kalkan'ın hazır bulunduğu ziyarette Irak Tarım Bakanı Abbas Jabr El Maliki ve beraberindeki heyet, Sincan Kombinası üretim tesislerinde incelemelerde bulundu ve ESK'nın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.