Hayvancılıkta Türkiye’nin önde gelen hayvan besleme ve beslenme hastalıkları uzmanlarından Prof. Dr. Nurettin Gülşen, yeni dönemde sadece yetiştiricilerden gelen soruları cevaplamakla yetinmeyip, hayvancılıkta dünyada en son bilimsel gelişmeler, Türkiye şartlarında beslenme uygulamaları, beslenme hastalıklarına karşı alınacak tedbirler ilgili de önemli bilgi paylaşımlarında bulunacak. 

Hayvancılıkta yetiştiricinin en önemli başvuru kaynağı haline gelen ‘Yetiştirici Soruyor’ yenilendi. Yetiştirici ve üreticinin hayvancılık ve beslenmeyle ilgili karşılaştığı sorunlarla ilgili bire bir cevap bulduğu Yetiştirici Soruyor platformu bundan böyle kendine ait bir domainle www.yetistiricisoruyor.com’ linkinden hizmet vermeye devam edecek. 

nurettin gülsen

Hayvancılıkta, yetiştirici ve üreticilerin başta beslenme, rasyon ve beslenmeye bağlı karşılaşılan hastalıklarla ilgili yönelteceği sorular, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin Gülşen tarafından cevaplandırılacak. 

YETİŞTİRİCİ SORULARINI GÖRSEL İÇERİKLİ DE SORABİLECEK

Üreticiler, Nurettin Gülşen’e sorularını sadece yazılı olarak değil video-resimli de gönderebilecekler. Böylelikle sordukları sorulara karşı daha sağlıklı cevaplar alabilecekler.

YETİŞTİRİCİ VE ÜRETİCİLER YORUM YAPARAK KENDİ TECRÜBELERİNİ DE PAYLAŞABİLECEK 

Ayriyeten platformun interaktif olması için soru ve cevaplara bütün üretici ve yetiştiriciler de yorumları ile katkı verebilecekler. Yetiştirici ve üreticilerimiz, sadece ‘Yetiştirici Soruyor’a üye olarak ücretsiz bir şekilde platformdan bütün imkanlarından yararlanabilecekler. 

1500'ÜN ÜSTÜNDE SORU VE CEVAPLA HAYVANCILIKTA ÖNEMLİ BİR DİJİTAL KÜTÜPHANE HALİNE GELDİ

Dana ve kuzu kesim fiyatları bu hafta artmadı! Güncel kesim fiyatları yayınlandı! Dana ve kuzu kesim fiyatları bu hafta artmadı! Güncel kesim fiyatları yayınlandı!

2016 yılında Tarımdan Haber’in bir alt kategorisi olarak hizmet vermeye başlayan Yetiştirici Soruyor, kısa sürede yetiştirici ve üreticinin ziyaret ettiği önemli bir platform haline gelirken, içinde barındırdığı 1500’ün üzerinde soru ve cevap ile hayvancılık sektörünün başvurulan bir kütüphanesi haline geldi. Yetiştirici ve üreticilerimiz, platformda yer alan 1500’ün üstündeki soru ve cevapları da inceleyerek, bilgi sahibi olabilecekler. 

HAYVANCILIKTA DÜNYADAKİ SON BİLİMSEL GELİŞMELERLE İLGİLİ DE BİLGİ PAYLAŞIMI YAPILACAK

Ülke hayvancılığının zor günler geçirdiği günümüzde, bütün zorluklara rağmen üretmekten vazgeçmeyen, başta kendi geçimleri olmak üzere ülkeye artı değer üreten bütün üreticilerimize daha iyi hizmet verebilmek için geliştirilen yeni modelde Prof. Dr. Nurettin Gülşen, üreticilerin sadece sorularına cevap vermekle yetinmeyip, dünyada en son bilimsel gelişmeler, Türkiye şartlarında beslenme uygulamaları, beslenme hastalıklarına karşı alınacak tedbirler ilgili de önemli bilgi paylaşımında bulunacak. 

Yetiştirici Soruyor platformunda ayrıca konunun uzmanlarının görüşlerine ve araştırıcıların son çalışmalarına da yer verilerek, yetiştirici ve üreticinin hayvancılıkla ilgili bilgilerden en kolay ve anlaşılır şekilde faydalanması sağlanacak. 

Yetiştirici Soruyor sayfasına gitmek için TIKLAYIN