Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, yayınladığı mesajında şunları kaydetti: 

"Tarihi şanlı zaferlerle dolu büyük Türk Milletimizin birlikte ve tek yürek olarak hareket ettiği bu günlerde, Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip ERDOĞAN’IN önderliğinde başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtını Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği olarak destekliyoruz. 

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin büyük bir zaferle ve başarıyla, harekâtı sonuçlandıracağını biliyoruz. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını ve askerlerimize alçakça saldırılanların cezalarının misliyle verildiğini de görmekteyiz.

ÖNCE VATAN bilinciyle Milli Güvenliğimizi, ülkemizi tehdit eden her ne olursa olsun Türk Milleti olarak Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvelerimizin arkasındayız. 

Milli güvenliğimizi sağlamak üzere İdlib'de görev yapan kahraman askerlerimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sebebiyle Şehadete eren Kahraman Türk Askerlerimize Yüce ALLAH'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve acılı ailelerine sabırlar diliyorum. 

Ülkemizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun. Yüce rabbim tüm Silahlı Kuvvetlerimizin ve güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun.  Ne Mutlu Türküm Diyene."