TİGEM'de, Ramazan Bayramı sonrası Genel Müdürlük ve sosyal tesislerde personelle bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece, personelle bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, TİGEM'in büyük bir aile olduğunu, yapılan işin çok büyük ve emek isteyen bir iş olduğunu, elde edilen başarıların da herkesin başarısı olduğunu vurguladı. Zaman zaman motivasyon düşüşü gibi durumlarla karşı karşıya gelinebileceğini söyleyen Işıkgece, dimdik ayakta durulması gerektiğinin ve yapılan her harekette devletin karı ya da zararının söz konusu olduğunun altını çizdi.

Işıkgece sözlerine şöyle devam etti:

“Her defasında Genel Müdürlük çalışanlarını işletmelere hizmet departmanı olarak addediyorum. Genel Müdürlüğün işletmelere verdiği destek çok önemli. Genel Müdürlük işletmelerin sorunlarını çözmek için vardır. Onlara vizyon açmak adına çalışmalıyız. Bizim amiral gemilerimiz işletmelerimizdir. Bu nedenle ülkemizdeki kalite çizgisini üst seviyelere çıkarmak için çok çalışmalıyız”.

Ziyaret ettiği her işletmede çalışanlarla bir araya geldiğini dile getiren Işıkgece, personelin sorunlarını bire bir dinleyip onları anlamaya, dertlerine derman olmaya çalıştığını, canı gönülden çalışan herkesin başının üstünde yeri olduğunu ifade etti.

Her türlü fikre sonuna kadar açık olduğunu dile getiren Genel Müdürümüz konuşmasını şu sözlerle bitirdi:

“Kapım herkese açık. Üzerinde konuşmaya değer her fikri önemsiyorum. Ayrıca bizimle birlikte koşacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Yaptığımız iş, bir takım işi olduğu için bu hissiyatta olan herkesi önemsiyorum. Hep birlikte daha iyisini yapabileceğimize inancım tam. Sonraki bayramlarda görüşme temennisi ile herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım”.