Bursa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Yıldırım Oran, TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik'i makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Birlik Başkanı Oran, 4 mevsim şartlarına uygun olarak hazırlanan koyun keçi ağılları ve ekipmanları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Genel Başkan Çelik, sunumundan dolayı Başkan Oran'a teşekkür ederek projenin Birlikler genelinde uygulanabilmesi için gerekli çalışmaları birlikte yapacaklarını söyledi. Sunumun ardından Genel Başkan Çelik tarafından Başkan Oran'a günün anısı ve proje sunumu nedeniyle bir üzerinde koyun keçi çoban tasvirli bir başarı plaketi verdi.

Görüşmelerin bir bölümünde ise TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik ve Bursa Birlik Başkanı Veteriner Hekim Yıldırım Oran, hayırlı olması temennileriyle birlikte 300 koyun projesi kapsamında küçükbaş hayvan temini protokolünü imzaladılar.

Diğer yandan Genel Başkan Çelik ve Başkan Oran, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara il Koordinatörü Güzin Oyman'ı makamında ziyaret ederek bazı projelerle ilgili görüşmelerde bulundular. Görüşme sonunda Başkan Oran, Koordinatör Oyman'a Özbek şapkası hediyesinde bulundu.

TARIMDANHABER