Diyarbakır Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tarım Bakanı Vahit Kirişçi’yi etiketleyerek, “Bu neyin nesi! Vatandaş ölmüş, yaralı, göçük altında Tarım Kredi para derdinde” tepkisinde bulundu.

Diyarbakır Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, Tarım Kredi Kooperatiflerinden çiftçiye gönderilen borçların ödenmesiyle ilgili mesaja sert tepki gösterdi. Tarım Kredi Kooperatiflerinin, depremde çiftçiye borcunuzu ödeyin mesajı attığını dile getiren İskenderoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi etiketleyerek twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

KOYUN CAN DERDİNDE KASAP ET DERDİNDE!

İskenderoğlu, yaptığı paylaşımda; “Tarım Kredi depremde bu zor günlerde çiftçilerimizden borçlarının ödenmesi için mesaj atmış. Koyun can derdinde kasap et derdinde. Sermayesi çiftçinin olan Tarım Kredi, kime hizmet ediyor? Ölümler, cenazeler enkaz altında Tarım Kredi para derdinde, yazık” dedi.

borç mesaj

11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro iddiası Meclis'i karıştırdı! 11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro iddiası Meclis'i karıştırdı!

YANLIŞLIKLA GÖNDERİLMİŞ OLABİLİR DİYE 25 SAAT BEKLEDİM AMA ÖZÜR BİLE DİLEYEN OLMADI!

İskenderoğlu, 8 Şubat’ta yaptığı bu paylaşımının ardından 1 gün sonra yeni bir paylaşım daha yaparak, “Bu neyin nesi! Vatandaş ölmüş, yaralı, göçük altında Tarım Kredi para derdinde. Akıl tutulması gibi. 25 saat yakın bekledim belki yanlışlık ile gönderilmiş, özür dilerler, yok amaç belli para”

borç mesaj1