Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizde büyük yıkımlara neden olurken, can kaybı ise 19 bine çıktı. Deprem felaketinde anne, babası ve yeğeni enkaz altında bulunan Eşref Şekerli’nin metaneti büyük takdir topladı. Şekerli, yaşadığı acıyı bir tarafa bırakarak hem Türkiye’nin dört bir tarafından gelen yardımları organize ederken hem de depremzede besici ve süt üreticisinin yaşadığı yem sorununu çözmek için seferber oldu.

DEPREMİN 5'İNCİ GÜNÜNDE ANNE BABASINDAN GELECEK MUTLU HABERİ BEKLİYOR

Anne, babasının yaşadığı ve depremde yıkılan binanın önünden paylaşımlar yaparak, bölgeyle ilgili sürekli haberler veren Şekerli, deprem felaketinin 5’inci gününde enkaz kaldırma çalışmalarından gelecek mutlu haberleri bekliyor.

şekerli4

ENKAZ ALTINDAKİ ANNE BABASININ ACISINI BİR TARAFA BIRAKARAK TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR TARAFINDAN GELEN YARDIMLARI ORGANİZE EDİYOR

Anne, babası ve yeğeni hala enkaz altında bulunan Şekerli hem acısını yaşarken hem de Türkiye’nin dört bir tarafından sevenleri tarafından deprem bölgesine gönderilen yardımların depremzedelere sağlıklı bir şekilde dağıtılması için organizasyonlar yapıyor.

HAYVANINA VERECEK YEM BULAMAYAN ÜRETİCİLERİN DE YARDIMINA KOŞTU

Bununla da yetinmeyen Şekerli, deprem bölgesinde hayvancılık yapan ancak hem yem sorunu hem de üretilen sütün satılmasında büyük sorun yaşayan depremzedelerin de yardımına koşuyor. Sosyal medya hesabı üzerinden hayvanlarına yem bulamayan depremzede üreticilere yem organizasyonu yaparken, sütünü satamayan depremzede üreticilerin de sütünün telef olmaması için kanallar oluşturuyor.

şekerli1

şekerli2

HAYIRSEVERLERİN GÖNDERDİĞİ TANKER TANKER MAZOT DEPREMZEDELERE DAĞITILDI

Deprem felaketinin ilk 3 gününde bölgede yaşanan mazot sorununu da yaptığı organizasyonlarla çözümler üreten Şekerli, hayırsever vatandaşların ve sektördeki sevenleri tarafından tanker tanker gönderilen mazotu, depremzedelere dağıtılmasını sağlayarak büyük dualar aldı.

şekerli3

METANETİ VE YAPTIĞI ORGANİZASYONLARLA HEM DUA ALDI HEM DE HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI!

Şekerli’nin anne, babası ve yeğeni enkaz altından çıkarılmayı beklerken acısını bir tarafa bırakarak, yaptığı organizasyonlarla anne babasının yaşadığı Kahramanmaraş’taki  Penta Park konutlarının önünü depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılandığı bir merkez haline getirmesi herkesin takdirini topladı.

şekerli5

Tarım Bakanından dikkat çeken çim açıklaması! Tarım Bakanından dikkat çeken çim açıklaması!