2022 üretim yılına ait Organik Tarım ve İyi Tarım Uygulamaları destekleme başvuruları başladı. Organik Tarım ve İyi Tarım Uygulamaları destekleme başvurularının, çiftçilerin 24 Şubat'a kadar çiftçi kayıt sisteminde kayıtlı oldukları ilçe müdürlüklerine yapması gerekiyor. 

Organik çilek üretimi yapan çiftçiye yüzde 75 hibeli sıvı gübre desteği Organik çilek üretimi yapan çiftçiye yüzde 75 hibeli sıvı gübre desteği

KONYA TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURU YAYINLADI

Konya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü konuyla ilgili bir duyuru yayınladı. Yayınlanan duyuruda şunlar kaydedildi: “2022 üretim yılında Organik Tarım ve İyi Tarım Uygulamaları kapsamında üretim faaliyeti ile  ürünlerini sertifikalandıran üreticilerimizin desteklemelerden faydalanabilmesi için Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair ( 2022/37 ) Tebliğin  hükümleri doğrultusunda son başvuru tarihi olan 24 Şubat 2023 tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sisteminde kayıtlı oldukları İlçe Müdürlüklerimize başvurularını yapmaları gerekmektedir, önemle duyurulur"