Çorum'da TMR yem tesisi kurulacak! Yetiştirici rasyon yapmaktan kurtulacak!  Çorum'da TMR yem tesisi kurulacak! Yetiştirici rasyon yapmaktan kurtulacak! 

Çiftçilerimize önemli duyuru! Katı Organik-Organomineral Desteği ve Küçük Aile İşletmesi Desteği icmalleri askıya çıktı.

Çorum Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, katı organik-organomineral desteği ve küçük aile işletmesi desteği askı icmalleri ile ilgili bir duyuru yayınladı. Duyuruda, katı organik-organomineral desteği ve küçük aile işletmesi desteği icmallerinin askıya çıktığı belirtilerek, üreticilerin destek ödemelerinde bir mağduriyet yaşamamaları için askıdaki icmalleri 16 Şubat'a kadar incelemeleri istendi. 

Duyuruda, 2023 üretim yılı tarımsal desteklemeler kapsamında; Katı Organik-Organomineral Desteği ve Küçük Aile İşletmesi Desteği İl/İlçe Müdürlüklerinde ve muhtarlıklarda askıya çıkarıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Destekleme bilgileriniz kontrol etmeniz, hata olması durumunda; 16.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar İl/İlçe Müdürlüklerimize yazılı itirazda bulunmanız gerekmektedir. Destekleme bilgilerinizi Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan web sayfasından da kontrol edebilirsiniz."