Gıda, tarım ve hayvancılık konularında çiftçilerimizi bilgilendirmek, çiftçilerin yeni ve modern tarım sistemlerini tanımaları ve uygulamalarını sağlamak için, ilimizden yayın yapan AKSU TV de akademisyenler, İl ve İlçe Müdürlüğü personelleri, tarım sektörleri paydaşları, teknik elemanlar, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve çiftçilerin katılımı gerçekleştirilen 'TOPRAĞIN BEREKETİ' TV programı sektör paydaşları tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Her hafta Pazartesi günleri 17.30 da canlı olarak yayınlanan 'Toprağın Bereketi' TV programının bu haftaki konuğu K.S.Ü. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yardımcı Doçent Doktor Tamer ÜSTÜNER oldu.

Meyvelerde görülen Abiyotik hastalıklar hakkında canlı yayında bilgi veren ÜSTÜNER, Kahramanmaraş'ın meyvecilik potansiyeli bakımında önemli bir konumda olduğunu söyledi.Toprağın Bereketi TV programında canlı yayında gelen soruları da cevaplayan ÜSTÜNER böyle bir programın ilimizde yapılmasından dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Tarımsal enformasyon ve yayım çalışmaları kapsamında K.S.Ü. Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü öğrencilerinin de izleyici olarak katıldığı Toprağın Bereketi TV programında renkli dakikalar yaşandı.