5. Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı BAKERY PLUS,  ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde kalabalık ziyaretçi katılımı ile kapılarını açtı. 4 senelik bir aranın ardından lezzet teknolojilerini başkentte toplayan organizasyon ; unlu mamuller ve pastacılık sektöründen işletmeler başta olmak 20 binin üzerinde ziyaretçinin yatırım süreçlerinde yol gösterici oldu.

WhatsApp Image 2023-05-02 at 01.19.49 (2)

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar ilgi yoğundu. Açılışa Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi PALANDÖKEN, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim BALCI gibi bir çok önemli isim katıldı.  BAKERY PLUS, bu yıl alanında 94 katılımcı firma ve 200’e yakın marka ile hedef pazarlardan satın almacılara ulaşmak için önemli fırsatlar sundu.

Fuar giriş ücreti ne kadardı?

İlginin yoğun oldugu fuarın giriş ücreti 20 Türk lirasıydı.

Fırıncıların işlerini  kolaylaştıran makinelere ilgi yoğundu

Hamur işi tariflerini kolaylaştırarak pratik hale getiren otomatik hamur yoğurma ve kesme makineleri fuarda en çok ilgi görenler arasında yer alıyor. Hızlı bir şekilde  istenilen ürünü hazırlayan ve istenilen şekilde kesme işlemi sağlayan otomatik mantı kesim makinesi ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi gördü. 

WhatsApp Image 2023-05-02 at 01.19.49

Anında soğutan dondurma makinesi!

Fuar alanında en ilgi çeken standlardan birisi ise 24 saat beklemeye gerek kalmadan ürünü anında  soğutan dondurma makinesiydi. Makine işleyişi itibariyle elektrik faturalarında muazzam derecede bir tasarrufa etki ediyor.

Etkinlik ile sektörün öncüleri , tüketicinin beklentilerini ölçtü ve ihtiyaçlarına yönelik yatırım kararları alma fırsatı yakaladı. Sektörün önde gelen isimleri, yatırımcıları, işletmecileri ve tüketcileri  yeni bağlantılar kazanma şansı yakaladı.

Ramazan'da at  eşek eti skandalı! Tarım Bakanlığı yakaladı ancak ifşa etmedi! Ramazan'da at eşek eti skandalı! Tarım Bakanlığı yakaladı ancak ifşa etmedi!

Fuar alanındaki katılımcılar  firma standların oldukça bonkör davranarak ürünlerini katılımcılarına ikram edip tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

VR gözlükleriyle sanal fabrika turu oldukça ilgi çekti!

Gaziantepli bir un firması tarafından geliştirilen VR destekli yazılım ile fuar ziyaretçilerine metaverse dünyasında un fabrikalarından ekmek üretimine kadar birçok detayı gösterilme şansına erişildi.