Giresun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2023 yılı anaç koyun keçi desteklemesi icmal-1 listesinin askıya çıktığını duyurdu.

İl Müdürlüğünden yapılan duyuruda, Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (2023/41) kapsamında; 2023 yılı anaç koyun keçi desteklemesine başvuran yetiştiricilerin destekleme durumlarını gösteren İcmal-1 listesi, İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinin ilan panoları ile İl Müdürlüğü web sitesinde 10 gün süreyle askıda kalacağı kaydedildi.

İCMALLER 21 ŞUBAT'A KADAR ASKIDA KALACAK

İcmal-1 listesinin 21.02.2024/Çarşamba günü mesai bitimine kadar askıda kalacağı dile getirilen duyuruda, yetiştiricilerin destekleme durumlarını kontrol etmeleri ve bu süre zarfında tespit ettikleri hatalı durumlar için bağlı bulundukları İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine itiraz başvurusunda bulunmaları önemle duyuruldu.

Diğer yandan Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Tokat Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, ile Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü de destekleme ödemesiyle ilgili icmallerin askıya çıkarıldığını duyurdu.

HANGİ ANAÇ KOYUN KEÇİYE DESTEK ÖDENECEK?

Ekonomik ömrünü tamamlamış fındık bahçeleri için önemli proje! Ekonomik ömrünü tamamlamış fındık bahçeleri için önemli proje!

HAYBİS/TURKVET'den Koyun Keçi Bilgi Sistemine (KKBS) 3 Kasım 2023 tarihinde aktarılan veriler doğrultusunda KKBS'ye kaydedilmiş ve yerinde kontrolü yapılmış sürülere hayvan başına destekleme ödemesi yapılacaktır.