Giresun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2023 üretim yılı mazot ve gübre bazlı gelir desteği ödemelerine ilişkin bir duyuru yayınladı. Duyuruda, 2023 üretim yılı mazot ve gübre bazlı gelir desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediliş icmallerinin askıya çıkarıldığı belirtildi.

GİRESUN TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ 10 OCAK'TA DUYURU YAYINLADI

Tarım ve Orman İl Müdürlükleri, 2023 üretim yılına ait desteklemelerle ilgili icmalleri arka arkaya yayınlamaya başladılar. Giresun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü de 10 Ocak’ta bir duyuru yayınlayarak, 2023 üretim yılı mazot ve gübre bazlı gelir desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediliş icmalleri askıya çıktığını belirtti.

Giresun'da 70 bin büyükbaş keneye karşı ilaçlandı! Giresun'da 70 bin büyükbaş keneye karşı ilaçlandı!

Çiftçilerin, mazot gübre desteği ödemelerinde bir mağduriyet yaşamamaları için askıya çıkarılan icmalleri süresi içinde mutlaka kontrol etmeleri gerektiği belirtilen duyuruda, icmallerin başvuru yapılan ilçe tarım müdürlükleri, köy ve mahalle muhtarlıkları ile il tarım müdürlüğünün web sayfasının duyuru bölümünde askıya çıkarıldığı belirtildi.

İCMALLER 5 GÜN SÜREYLE ASKIDA KALACAK

Giresun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda icmallerin 5 gün boyunca askıda kalacağı kaydedilerek, “üreticilerimizin kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, arazi miktarı ve destekleme tutarları ile ilgili bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğü nezdinde, askı süresi içerisinde, itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmektedir” denildi.

SÜRESİ İÇİNDE YAPILMAYAN İTİRAZLAR KABUL EDİLMEYECEK!

Duyuruda, askı süresinin bitiminden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olmayacağı ve değerlendirmeye alınmayacağının altı çizildi.