Tuna Gazetesi’nden Hasan Bozbey’in haberine göre, Orhangazi, Gemlik, İznik, Mudanya gibi bölgelerde son yıllarda  zeytin alımı yapan Tarım Kredi Kooperatifi’nin bu yıl açıkladığı zeytin fiyatları üreticiyi memnun etmemişti. Tarım Kredi Kooepratifi Tavan fiyatı 90 TL, taban fiyatı ise 41 TL olarak açıklamasının ardından bölgedeki zeytin üreticilerinin tepkisi ile karşılaşmıştı.

TARIM KREDİ ZEYTİN ALIM FİYATINI GÜNCELLEDİ!

Konya Şeker çiftçiye 293 milyon lira çapa avansı ödeyecek! Konya Şeker çiftçiye 293 milyon lira çapa avansı ödeyecek!

Tarım Kredi Kooperatifi yeni bir fiyat listesi yayınlayarak fiyatlara güncelleme getirdi. Buna göre daha önce 90 TL olarak açıklananan tavan fiyat 105 TL’ye, 41 TL olarak açıklanan 380 taneli zeytin alım fiyatını ise 46 TL’ye yükseltti. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifi'nin açıkladığı yeni alım fiyatlarının 18 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacağı da belirtildi.

TARIM KREDİ MARMARABİRLİK'İN ALTINDA FİYAT AÇIKLAMIŞTI!

Bilindiği üzere Marmarabirlik bu yıl 180 taneyi 125 lira olarak açıklarken, Tarım Kredi Kooperatifleri 90 TL olarak açıklamıştı. Çiftçi kuruluşu Tarım Kredi Kooperatiflerinin Marmarabirlik’in altında fiyat açıklaması tepkilere neden olmuştu. Güncellenen fiyat yine Marmarabirlik'in altında kalırken, gelen tepkiler üzerine fiyatın yükseltilmesi dikkat çekti. 

zeytin fiyatı