Merhabahaber.com'un haberine göre, Türkiye'nin farklı noktalarından hırsızlık, dolandırıcılık, kara para aklama haberleri gelmeye devam ediyor. Bir vurgun haberi de Konya'nın Çumra ilçesinden geldi.

Bu kez de çiftçilerin binbir emekle ürettiği hububatlar çalındı. Çumra, bu hırsızlık olayıyla çalkalanırken, olayın kamuoyuna yansıtılmaması da dikkatlerden kaçmadı.

7 bin 500 ton hububat, yok oldu. 7 bin 500 tonun ise ortalama 250-300 kamyonluk ürün olduğu hesaplandı. 300 kamyonluk malın nasıl çalındığı da akıllarda soru işareti bıraktı.

BU VURGUN YAPILIRKEN KİMSE GÖRMEDİ Mİ?

Merhaba Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre hırsızlık olayının yaşandığı deponun kapasitesi 20 bin tonu buluyor. Depodan 7 bin 500 ton ürün çalındığı öğrenildi.

Muhtar, mühendis ve siyasi abilerin üretim başarısı Hüyük Çileği AB coğrafi işaret tescili yolunda! Muhtar, mühendis ve siyasi abilerin üretim başarısı Hüyük Çileği AB coğrafi işaret tescili yolunda!

Depoya mısıra yer ayırmak için giden ekip, gördüğü manzara karşısında şok oldu ve 67 milyon liralık ürünün çalındığını gördü. 7 bin 500 ton ürünün 250-300 kamyonluk mal olduğu hesaplandı.

Olayın ne zaman ve 250-300 kamyonla nasıl yapıldığı, hırsızlık olayı yaşanırken kimsenin görmemesi de akıllarda soru işareti bıraktı. Hırsızlığın organize şekilde yapıldığı gerçeği üzerinde duruluyor. Adli soruşturma ise devam ediyor.