TARIMDAN HABER ÖZEL / TİGEM'de, yöneticilere makam aracı kıyağı, misafirhane krizi ve genç çiftçi yolsuzluğunda görevde bulunan eski yöneticilere yönelik yapılan kıyak atamalar, kurum içinde büyük tepkiye neden olurken, kurum personeli de sindirilmeye çalışılıyor.

HAKERET İÇERMEYEN YORUMLARLA İLGİLİ BİLE SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULUYOR

Özellikle Tarımdan Haber’de yayınlanan kurum haberlerinin altına eleştirel yorum yapanların tespit edilmesi için kurumda bir çalışmanın başlatılması dikkat çekerken, hakaret içermeyen yorumlarla ilgili bile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurularının yapılması şaşkınlıkla karşılandı.  

HASAN GEZGİNÇ, HAKAN NALBANTOĞLU VE KAMER ERTURAN İBRİŞİM'İN TALİMATI İLE KURUM PERSONELİ YAKIN TAKİBE ALINDI! 

Milletvekili adayı olduğu için TİGEM Genel Müdürlüğünden ayrılan Hasan Gezginç, TİGEM Genel Müdür Vekili Hakan Nalbantoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Kamer Erturan İbrişim’in talimatıyla bütün personelin yakın takibe alındığı iddia edilirken, yönetimin usulsüz işlemlerine eleştirel yorum yapanları tespit ettirmek için hakaret içermeyen yorumlarla ilgili bile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulması, TİGEM’de yaşanan cadı avını gözler önüne seriyor.

GİZLİLİK KARARI ALDIRILARAK YORUMLARLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNU KİMİN YAPTIĞI KAMUOYUNDAN SAKLANIYOR!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yorumlarla ilgili yapılan suç duyurularına gizlilik kararı aldırılarak, suç duyurusunu yapan isimlerin kamuoyundan gizlenmesi de ‘TİGEM’de neler oluyor?’ sorusunu gündeme getirdi.

GÖREVLERİNİ LAYIKIYLA YAPIYORLARLA NEDEN BU KADAR RAHATSIZ OLUYORLAR?

Tarım Bakanından dikkat çeken çim açıklaması! Tarım Bakanından dikkat çeken çim açıklaması!

TİGEM yönetiminin personelin eleştirilerinden bu kadar rahatsız olması ve eleştirel yorumları yapanların tespit edilmesi için olağanüstü bir gayret gösterilmesi, gözlerin TİGEM’e çevrilmesine neden olurken, bu durum kurum personeline yönelik keyfi ve hukuksuz muameleleri gündeme getiriyor.