TARSİM, düzenlediği fotoğraf yarışması ile tarım faaliyetlerinin önemini vurgulayarak ve bu faaliyetlerin kesintiye uğramasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekmeyi; ülke genelindeki çiftçiler nezdinde tarım sigortaları ile ilgili farkındalığı artırarak, sistemi yaygınlaştırmayı amaçlıyor. 'Tarımın Geleceği' konulu fotoğraf yarışması için başvurular, 28 Temmuz tarihinde sona erecek. 

Adaylar fotoğraflarını, Fotoğraf Organizasyonları Derneği üzerinden yükleyerek yarışmaya katılım sağlayabilecek. Sonuçları 11 Ağustos tarihinde açıklanacak olan yarışmada dereceye giren eserler, TARSİM ve Fotoğraf Ornganizasyonları Derneği üzerinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Buğdayda 11+2 formülü! Bu fiyat çiftçiyi memnun eder mi? Buğdayda 11+2 formülü! Bu fiyat çiftçiyi memnun eder mi?

TARSİM’in aynı zamanda fotoğraf sanatına verdiği değerin bir göstergesi olan yarışma, Seçici Kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınları ile TARSİM üst düzey yöneticileri, Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) Yönetim Kurulu üyeleri ve birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık olacak. Katılımın ücretsiz olduğu yarışma için birincilik ödülü 10 bin TL, ikincilik ödülü 7 bin 500 TL, üçüncülük ödülü 5 bin TL ve 3 adet mansiyon ödülünün her biri ise 2 bin 500 TL olarak belirlendi.