Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi hakkında tebliğ (Tebliğ No: 2020/24 ve D.T. 2022/25) 14.3 Etap kapsamında Konya'da yapılan proje başvurularına ait değerlendirme sonuçları belli oldu.

HİBE DESTEĞİNİ KAZANAN ÇİFTÇİLERİN LİSTESİ YAYINLANMAYA BAŞLANDI

Değerlendirme sonuçlarına göre Asil ve Yedek olarak kazanan yatırımcıların listesi 17-25 Nisan tarihleri arasında Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü internet sitesinde 5 (beş) iş günü süresince yayımlanacak. İlgili Tebliğ ve Uygulama Esasları gereğince yatırımcılara ayrıca bir tebligat yapılmayacak.

25 Nisan 2023 tarihinden itibaren 30 günlük süre içerisinde Tarım ve Orman Bakanlığı Hibe Destek sistemine online olarak yüklenen evrakların fiziki olarak İl Müdürlüğüne sunulması gerekiyor. Bu süre içerisinde evraklarını teslim etmeyen yatırımcıların haklarını kaybedecekleri belirtildi. 

Nohutla nadası bırak projesi kapsamında çiftçiye yüzde 50 hibeli nohut tohumu dağıtılacak! Nohutla nadası bırak projesi kapsamında çiftçiye yüzde 50 hibeli nohut tohumu dağıtılacak!