TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım Kredi ve Teknoloji A.Ş’nin bünyesinde çalışan ve kadro sözü verilen tanker şoförleri, büyük bir mağduriyete uğratıldı. Uzun yıllardır kadrosuz çalıştırılan tanker şoförleri, hizmetlilere kadro verilmesine rağmen kendilerine kadro verilmesine tepki gösteriyorlar.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın, kendilerine kadro sözü vermesine rağmen, bu sözünde durmadığına dikkat çeken tanker şoförleri, “Haftalardır söz verilmesine rağmen, bizleri maalesef kadro verilecek personellerin arasında çıkarmışlar. Emeğimizle geçinen insanlarız. Ama emeğimizin karşılığı bize verilmiyor. Kadro verilmediği için bir çok özlük hakkımız da gasp edildi. Söz verdikleri halde sözünde durmayanlara hakkımızı helal etmiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

200'E YAKIN TANKER ŞOFÖRÜ KADRO SÖZÜNÜN YERİNE GETİRİLMESİNİ BEKLİYOR

11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro iddiası Meclis'i karıştırdı! 11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro iddiası Meclis'i karıştırdı!

Tarım Kredi ve Teknoloji A.Ş’de kadro verilmediği için hakları gasp edilen 200’e yakın tanker şoförü bulunduğunu belirten çalışanlar, yetkililere seslenerek bu haksızlığa bir son verilmesini istediler.